perjantai 3. heinäkuuta 2015

Marsi yhtymä Aurinko - energiat esillä!


Kuvittelen näin: - Mars, tulinen voima, herättää eloon uinivia rapu-energioitani sen tullessa yhtymään Aurinkooni. Tulppaani tuossa...muistuttamassa 'tulppa auki' ja levälleen. Mutta mitä voi tapahtua, jos jonkin energiatulpan aukaisee levälleen? Ja vieläpä vetisen-intuitiivisen rapuenergian? Kuvittelen edelleen, että se voi herättää minussa toimintaan uinuvia luovia virtoja, aukaista kuin padon. Yhtä hyvin se voi päästää ne virrat levälleen tulvivaksi, vaaralliseksi vahinkoa tekeväksi voimaksi. Se ei liplattele iloisesti ja kevyesti kuin rantavesi auringon paisteessa, eikä se noruskele hiljaisena purona metsän uumenissa. Sitä voi rajoittaa vain ravun varauksellisuus, varovaisuus ja ujous, vaikka senkin voi Mars murskata ja tuoda uudenlaisen rapuihmisen sieltä esiin. Rapuihmisten kannattaa miettiä tätä, varautua tähän. Mars jyllää tavalla tai toisella Auringon editse ja iskee sen avulla voimansa pieneen Maapalloon ja sen asukkaisiin, nyt varsinkin rapuihmisiin. Kirjoittamisen hetkellä Aurinko on jo 10 astetta Rapua, Mars 5 astetta Rapua. Itsellä Aurinko sijaitsee 4 astetta Rapua. Roimasti päällä Mars!

Liisa Taivaanmerkeissä on kanssani samoilla jäljillä, kun hän huomasi myös täysikuun olevan tällä hetkellä vastakkaisessa merkissä Kauriissa.

Kun tunnustelen tätä vaikutusta itsessäni, löydän vain herkkyyteni. Rapumaisesti voimistuu menneisyyden ihmiset ja kohtaamiset. Ehkä juuri herkkyydestä lähtee se 'tulva', toivottavaasti se on luovuuden tulvaa ja luottamista sen positiivisuuteen, kasvuun ja eteenpäin menoon. Puske päälle, mutta harkitse! Tässä täytyy myös muistaa Auringon ja Neptunuksen neliö syntymäkartallani ja sen vaikutus. Intuitio vahvistuu, todellakin, mutta myös kuvitelmat ja illuusiot voi saada vallan. Miten järkikulta siinä pärjännee?

Mitä sanovat muut astrologit? Nikula, joka tulkitsee yhtymän 'kovana' transiittina, löytää Marsin ja Auringon yhtymästä saman elinvoimaisen puhdin. Ajatus lähtee ulospäin. Teet aloitteita ja uusia hankkeita. Marsin tapaan nämä ovat usein lyhytaikaisia, mutta riippuen kartan muista yhteyksistä voi myös kantaa. Kuitenkin tässä kuviossa ilmenee kärsimättömyyttä (uskoisin ainakin, jos Aurinko on tulimerkeissä) ja häiritsevyyttä. Myös itsekkyys ja omat pyrkimykset saattavat korostua. Kaikesta voi sitten seurata väsymys ja ylirasittuminen. Vesienergiassa voisin ennustaa jopa sairastumista ja ilmamerkeissä pettymystä.

Lehtiranta & Stenberg tulkitsevat tämän kuvion poikkeuksellisen tarmokkaaksi ja aikaansaavaksi. Vauhtitransiitti! (Voi, voi miksi en tunne sitä näin? Vesi-ihmisen aikailuako?) Mutta tällainen vauhti voi olla kuin jarruton auto. Kauhulla voi huomata, että ei muistanut ottaa huomioon muitaja altistuu tapaturmille. Tanssiminen ja seuraelämä sopisivat tähän kuvioon hyvin! Minullekin! Nyt siis aika avata kesäinen lavatanssiharrastus!

Positiivisuudestaan tunnettu Seppo Tanhua tulkitsee tämän luovuuteen iskeväksi voimaksi, uuden kahden vuoden aikaisen päämäärän ensiaskeliksi. Tapaturmat ja vaikeudet tämän edessä asettavat päämäärän paremmin tarkasteltavaksi. 

Samoilla linjoilla astrologit ovat, painottavat ehkä vähän eri asioita. Toisaalta nämä tulkinnat painottuvat yksittäin itse yhtymään yleensä eivätkä puutu kartan muihin tekijöihin, jossa sitten voi oma tulkinta löytää joko voimaannuttavia tekijöitä tai jarruja. Itse näen yleisen Jupiter - Venus - yhtymän leijonassa tässä suosiollisena ja tähänkin transiittiin onnettarena. Kaikki se tapahtuu minulla jopa samassa huoneessa. Jos vaikka saisin henkistä puhtia?

Kun vähän selailin nettiä, löysin englanninkielisen Astrology King-sivustolta aika ego-mahtisen tulkinnan tästä.  Uskon, että Mars nostaa egon todella esiin, hyvässä ja pahassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!