maanantai 6. heinäkuuta 2015

Jupiter-vieraita-ystäviä-häitä koko kuukausi!

Näin on varmasti kaikkialla! Lomalla vieraillaan sukulaisissa, kutsutaan ystäviä grillijuhlille. Jupiter yhtymä Venus (karkaa välillä, mutta perääntyessä taas kohtaa) heiluttaa vappuviuhkaa ja on oivana .... mikä tyttö se olikaan kaikkialla kilpa-areenoilla, iskua ja vauhtia antamassa kaikelle yhteiselle hommalle ja  tapaamiselle.

Tuoli on aina istumista  varten ja jaksaa odottaa istujaansa.

Oma heinäkuun astrokalenterini on nyt Jupiteria pullollaan. Otan kyllä vaarin siitä, vaikka päätä seinään lyöden. Sitähän voi innostua liikaakin.

Jo parina heinäkuun päivänä tässä on vieraillut kaikenlaisia, enemmän rakkaita ja vähemmän tuttuja vierailijoita. Yksi kiikutti aika kaukaakin minulle ruusuntainta tutkittavaksi ja hoidettavaksi, ja naapurikin oli saanut päähänsä muistaa synttäripäivää tuoden kassilla kaksi ruusupurkkia.

Kivitasku ja leppälintu hätäilevät poikasiensa kanssa, jotka opettelevat lentämään, raukat ja välillä joutuvat kissan suuhun. Minä pelastelen niitä kissan suusta jonnekin oksalle ja suljen Ruusaa välillä huoneelle. Pitää niitä auttaa.

Mutta en auta vattukärsäkkäitä, jotka katkovat nuppuja pensaista. Kerään jokaisen pikkumunia täynnä olevan katkastun ruusunnupun ja poltan pesässä.

Tällaista vierailua. Nuorin poika tulee kotona käymään, sisko Ruotsinmaalta piipahtamaan, toisenkin pojan perhe, serkkukin. Jupiteria parhaillaan. Transiitteina itsellä Jupiterin sulkeutuva kolmio Jupiter. Kunpa osaisin hoitaa suunnittelemani projektin nyt jouhevasti, ketään unohtamatta, ketään päälle polkematta. Se olisi projekti, jota olen jo miettinyt pari vuotta ja joka jatkuisi muutaman vuoden eteenpäin. Pikkuisen kuitenkin pelottaa...

Ja kun Aurinko on Ravussa ja Mars Ravussa, pitää vain muistaa, miten ja mihin energiat riittävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!