maanantai 4. toukokuuta 2015

Sydänten toukokuu!

Otsikko voi vähän hämätä. Ilahduin vain kun katsoin astrokalenteriani, joka on sydämiä täynnä, siis Venuksen symboleita. Viime kuu täyttyi Merkuriuksista.

Lähdin katsomaan taivaan tilanteita, kun mietin, missä mennään. Ja missä on unelmien planeetta Neptunus? Mistä kiinni ottaisi? Mistä ensin, kun unelmia on niin paljon?


Venus olikin tänä päivänä kvinkunssissa Nousumerkin kanssa. Olen antanutkin maailman rauhassa myllertää ympärilläni, en ole uutisia kuunnellut, enkä paljoa nettiä lukenut. Kahvitauon vietin pienen runokirjan kanssa lintujen laulua kuunnellen. 

Piti juosta etsimään erästä hyvin kaunisäänistä laulajaa, jota en ollut ennen kuullut. Lintu ei ollutkaan mikään rastas, vaan pieni punarintainen. Hemppo tai punavarpunen? Onko niitä edes täällä? Sain vieraita. Metsäretkeltä tulivat. Olivat löytäneet karhunpesän.

Jotta on siinä minulla naapureita! Huomasinkin, että Neptunus on 9 astetta Kaloja ja on siirtynyt kartallani 3. huoneeseeni. Ilmankos lähiympäristö painaa päälle huolineen (tietyömaa) ja iloineen. En minä karhua pelkää.

Venus on vielä Kaksosissa, mutta tulee pian omalle reviirilleni Rapuun viikon päästä. Jotenkin kaipaan romantiikkaa. Romantiikkaa ja unelmia. Johtunee varmaan arkityön paljoudesta, puutarhatyöstä, jossa kuljen kottikärryjen ja lapion kanssa. 

Päällä onkin rankka Saturnuksen neliö Kuuhun ja aika osuvaa tämä teksti tuolta astrokalenterista:

Muita on nyt turha syytellä raskaaksi käyneestä elämästä, sillä itse olet velvollisuutesi hankkinut ja vain itse voit niistä vapautua. Kuulostele nyt niin rehellisesti kuin pystyt missä väsymys ja kyllästyminen iskee kaikkein kovimmin ja tiedosta että juuri samassa paikassa teet nyt täysin turhaa työtä. Jotain on pakko karsia ja ellet muuten usko, iskevät sairaudet opettajina kimppuusi karttakeppi paukkuen.
Saturnus sulkeutuva neliö Kuu
....eENn minä kyllästy, en turhaudu! Pikkuisen väsyn kyllä. Taidan pitää pitempiä kahvitaukoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!