keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Jumissa

Jotenkin on ollut sellainen energiasää, että kaikki on vähän ollut jumissa.

Selkä on jumissa. (Kheiron oppositio Mars)
Talous on jumissa. (Merkurius neliö Saturnus)
Tulevaisuuden haasteet ovat jumissa. (Merkurius neliö Pluto)
Mieli on jumissa. (Venus neliö Mars)
Saappaat ovat jumissa, en tahdo saada niitä pois jalastani, kun ovat niin hikiset. (Mars neliö Saturnus)
Kotihommat jumissa. (Saturnus neliö Kuu)

- Voi että on mukava löytää syyt negaatioihin muualta. Tietenkin ne ovat tuolla taivaalla! Ei minussa eikä toisessakaan ihmisessä.


Ja kuitenkin jos vertaan edellä kirjoitettuun 'kosmiseen maisemaani', niin ainakin nuo uhkaavat Pluto-pilvet väistyvät pikkuhiljaa. Kosminen säätila kirkastuu koko kesäksi. Uranus häipyy omillensa. Pluto perääntyy ja jättää minut koko kesäksi rauhaan, mutta palaa kaamosaikaan. Tulkoon!

Kun tarkemmin katselen tuota jumissa olevaa kauniin vihreää autoa, niin mikäs sillä ollessa. Vähän olisi siivouksen tarpeessa, kuten minun majanikin. Joka päivä päätän, että lopetan ulkotyöt ajoissa, jotta jaksan siivota edes saunan ja kylpyhuoneen vapuksi. Sitten huomaan, että kello on jälkeen 21.00. Kun on niin hyvä sää, sisähommat jäävät.

Aurinko paistaa. Ulkotyöt ovat niin mukavia (Mars kolmio Mars). Mukava nähdä, että jotain siistiytyy, kohentuu ja näyttää jopa hyvältä.  Naapurit käyvät, muitakin tulee kylään. Piristäähän se, jutella, hirvitellä työn määrää ja myyrien määrää (ei minulla, siitä kissat pitävät huolta) ja vaihtaa apua ja tavaroita (Jupiter sekstiili MC). 

(Uranus kolmio Saturnus) Aika on kuitenkin hyvä suhteessa ympäröivään yhteisöön ja yhteiskuntaan. Jo kolme ryhmää on tulossa vierailulle Kesäkahvilaan ja luvassa lisääkin. On huomattu, että kaupunkilaisille kahvilani on sopivan pyöräilymatkan päässä. 

Uranus onkin saapunut nyt huoneeseen neljä, läheisten ihmissuhteiden alueelle. Ehkä se antaa yhä enemmän uskoa siihen, että jos haluaa rauhaa rakentaa, se pitää lähteä lähipiiristä. Sen hyvä energia vaikuttaa sitten laajempiinkin piireihin, jopa kosmisiin verkostoihin. Me emme vain tiedä vielä, miten pienikin (ja monet monet pienet) positiivinen energia voi  vaikuttaa Maata ympäröiviin verkostoihin ja luoda sinne omaa hyvää.

Siis aurinko paistaa tuon auto-raukankin ympäristössä jo lämpimästi. Koivut kuin tukena, kavereina siinä ympärillä pian mahlaa tippuvana, hiirenkorvia rapisuttelevina. 

Vappu tulee, vaikka vähän jumissakin!

1 kommentti:

  1. Aika osuvaa! Vappuaattona aloitin saunan pesun. Mukava saunoa puhtaissa tiloissa.
    Lähiympäristön viihtyvyyttä on lisännyt yhteinen työskentely yksityisen tiemme kunnosta. Onneksi löytyy tienvarsitaloista neljä hyvää traktoria lapio- ja haravajoukon lisäksi. Tie tulee kuntoon...

    Luin päivänokosilla pikkukirjaa Antoien de Saint-Exupery, Sanat kuin tähdet.
    Siellä on mm. lause: " Todellinen rakkaus; sideverkosto, joka sallii ihmisen kasvun." (kirjasta Pilote de guerre)

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!