sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevään alkutöräys Marsin ja Auringon sekstiilissä!

Katselin vähän vanhan Marsini menoa edeltäviltä vuosilta. Ymmärsin, että se aika, kun Mars on joko avautuvassa tai sulkeutuvassa sekstiilitilassa stelliumiini (Merkurius, Venus ja Aurinko), se tarkoittanee jonkin sortin 'lomaa', vapauttavaa ja iloista aikaa. Huomasin, että noihin aikoihin olen usein tehnyt jonkinlaisen virkistävän matkan ja saanut uudenlaisia energioita.


Kuten nytkin. Kun sain jotakin jurraavaa valmiiksi talven jälkeen, tunsin ansainneeni pienen virkistävän matkan. Tein sen nyt Turkin Kappadokiaan. Sieltä sai uusia ideoita ja energioita. Tosin tuo ikävä kuvio, Saturnusken sulkeutuva neliö Kuuhun, on ollut vähän varjona siellä Kappadokian aurinkoisella taivaallakin. Kotityöt odottaa ja kipeä jalka sitä jarraa, meinasi selkäkin saada noidannuolen kiipeillessäni Turkin vuoriston hyisessä tuulessa.

Mutta sekstiili on aina hyvä, sanotaan usein. Sekstiilissä jotakin järjestyy. Se on toimiva ja urheilullinen,  varsinkin sekstiilissä Aurinkoon. Siis kaikin puolin onnistunut matka. Kappadokiahan on kuin liikkuisi aivan toisella planeetalla. Varmaan kokoan siitä jotakin tietoa ruusublogiini. Tällaisia matkoja tarjotaan nyt roppakaupalla ja halvalla. Tosin se "halpa" on vain houkutin, jolla pyritään kohottamaan Turkin matkailua sellaisinakin aikoina, jolloin hotellit ovat tyhjillään ja turkkilaisten pienyrittäjien leipä laihaa. Kun lennot ja hotellit ovat alennuksella (kuitenkin Turkin hallituksen tukemina), antaa rahaa mielellään Kappadokien pienten kylien kaupustelijoille.

Eipä silti. Turkki oli hyvin sopiva minulle astrologisen travel-linjojenkin kannalta. Muistathan astro.comin "Astro Click Travel"! Siellä on minulla iloinen Jupiterin sekstiili MC:hen juuri Alanyan ja Kappadokian alueella. Kannattaa kurkistaa tällaisia karttoja lomia suunnitellessa. Ihan huvin vuoksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!