perjantai 17. huhtikuuta 2015

Astrologia on terapiaa!

Vaikka ei astrologiaan niin kamalasti uskoisikaan, siinä käytetty kieli menee hyvin syvälle ihmismieleen ja käytännön tilanteisiin. Tulee väistämättä mieleen vanha kiinalainen Muutosten kirja ja henkinen Tarot. Niissähän pureudutaan hyvin laajasti ihmiselämän kaikkiin mahdollisiin koukeroihin (jos ei siitä ole tehty kilpailevaa ja materiaalista pintatulkintaa). En usko, että psykologia tai filosofia pystyy sen kummempaan, mitä nyt norsunluutorneistaan pystyvät antamaan. Tarkoitan, että sehän kieli ei helposti saavuta kaikkia ihmisiä.

Terapia missä enemmän kuunnellaan toista ja esitetään teräviä kysymyksiä, on lähempänä ihmistä. 

Tiedän, että tekniseltä kuuluva astro.fi-sivustojen sisältö voi ärsyttää ja jopa kadehdittaa joitakin. Mutta...kyllä minun täytyy myös kiittää sitä rikasta kieltä ja moninaisuutta mitä Seppo Tanhua pitkäjännitteisellä työllään on paneutunut ohjelmaan. Hän kuten monet muutkin astrologit ovat terapeutteja omalla laillaan. Kannattaa joskus pureutua oikein kunnolla heidän teksteihinsä. Joskus tuntuu, että he paneutuvat siihen koko sielullaan.

Jotenkin tämä Marsin sulkeutuva kvinkunssi Keskitaivaalle (MC) puhututti minua hyvin paljon. Jos nuo kaikki lauseet kääntäisi kysymyksiksi, niin kyllä siinä puhuu terävä terapeutti.  Osuva kulma ajankohtaani. Kopioin se kokonaan tähän:

Jos tiedon ja taidon tasolla uskoisit itselläsi olevan mahdollisuuksia haastavampiin ja mielenkiintoisempiin tehtäviin joko nykyisessä työssäsi tai kokonaan uudessa ammatissa, niin tämä aika testaa henkiset edellytyksesi. Onko sinulla riittävästi itseluottamusta pystyäksesi odottamaan omaa aikaasi vai erehdytkö tämän transiitin aikana vaatimaan itsellesi tehtäviä, joihin ollaan valitsemassa muita sinun mielestäsi paljon sopimattomampia ihmisiä?
Asiat eivät nyt välttämättä näytä kovin merkityksellisiltä koko uraasi ajatellen, mutta erehdykset tällaisella jaksolla eivät anna paljoa toivoa tulevaisuudessa tapahtuville tärkeämmille valinnoille. Ajan laatu edellyttää sinulta kykyä hyväksyä asemasi juuri sellaisena kuin se nyt toteutuu, vaikka voisitkin selvästi tuntea tulleesi kaltoin kohdelluksi.
Nousemalla taisteluun oikeuksiesi puolesta joko suoraan tai selän takana osoitat vain kypsymättömyytesi etkä tule jatkossa kuulumaan niihin, jotka valitaan vastuullisempiin tehtäviin. Ole nyt tarkkana ja ota vastaan takaiskut oikeutettuna viestinä aiemmista erehdyksistä. Tämä on ainoa tapa kääntää tilanne lopulta eduksesi, mutta se edellyttää kärsivällisyyttä ja vankkaa itseluottamusta.
Samanaikainen avautuva semisekstiili keskiyölle tuo kodin ja perheen parissa esille sellaiset uudistukset, joita sinulla oli mahdollisuus toteuttaa pari kuukautta aiemmin Marsin yhtymän aikana. Jäikö elämääsi tehtäviä ja velvollisuuksia, jotka eivät tue henkistä kehitystäsi? Ne tuntuvat nyt tavallista raskaammilta ja vaikeammilta. Vastoinkäymiset eivät välttämättä ole kovin suuria, mutta parempaa aikaa niiden huomioon ottamiseksi ei Marsin rytmistä ole löydettävissä.
Voit nyt korjata suuntaasi perhe elämäsi ikäviltä tuntuvissa asioissa suhteellisen helposti ja vaivattomasti. Eikä sinun tarvitse kuin tiedostaa, mitkä asiat menevät pieleen, ja myöntää etteivät ne ehkä lainkaan kuulu sinun elämääsi.

1 kommentti:

 1. Kysyn itseltäni: - Onko sinulla tarpeeksi taitoa ja tietoa ryhtyä johonkin uuteen?
  - Otatko liian haastavan tehtävän itsellesi?
  - Onko sinulla siihen itseluottamusta?
  - Voitko myöntää, että toiset tekevät sen paremmin? Paljon paremmin.
  - Mitä kärsin, jos kaikki menee pieleen? Kuinka paljon?
  - Onko tämä haaste merkityksellinen sinun elämällesi?
  - Onko todella vastoinkäymiset se merkki, että tulee perääntyä? Vai vain haaste ja testi?
  - Onko oikea aika sille?
  - Tukeeko tämä henkistä kehitystäni?
  Siis ihan kamalaa! Miten osaan vastata noihin kysymyksiin? Yhä mietin....odotanko merkkiä?

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!