lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tartu hetkeen - Mars Kaksosissa!

Älynväläykset, inspiraatiot, terävät oivallukset, puhe ja tiedonvälitys toimivat tässä Marsin energioissa. Niiden kautta näköjään (onhan tässä todistetusti jo aikaa mennyt) tapahtuu nyt toiminta. Kun tulee viesti, on sen hetkinen homma jätettävä ja tartuttava uuteen! Kun hoksaa jotain uutta, ei sitä sovi nielaista, vaan sen pitää tuoda julki!  Mars on 10 astetta Kaksosta, minulla uran ja ammatin huoneessa 7 sopivasti, kun olen kahvilaani ja kirppariani tässä availlut. Samoin on siskollanikin, joka toisaalla on tehnyt rajoja räjäyttäviä juttuja työn saralla.

Tämä aika on ollut myös hyvin vilkasta vuorovaikutteisesti, vaikka kahvilassa onkin vielä aika hiljaista. Mutta ne harvat kohtaamiset ovat nostattaneet kulmakarvojani. Ajatuksia on vaihdettu ja toiminta tarkentuu uuden tiedon pohjalta. Toimittu on huhhuh -  eikä jarruja tai esteitä ole vielä näkyvissä! Sitä mennään eikä meinata. Jos vähänkin jää sormi suussa seisomaan, niin voi vain perästä todeta, että samperi, se meni jo! 

...kuin päivänlilja, hehkeänä vain keskipäivän. mutta elää täysillä!
Minun ei tarvitse muuta kuin katsoa Kaksos-poikani toimintaa ja juosta perässä, niin tunnen mitä Mars on Kaksosissa!  Arkitouhutkin on sitä, että ensin innostun jostakin ja kohta olen jo tekemässä jotakin muuta, mukavempaa. Se mikä olisi arkitärkeää, ei tahdo houkututtaa, mutta auta armias, jos saa luovan inspiksen!

Tällaiseen aikaan kuuluu lyhytjännitteinen toiminta ja tarttuminen toisten viestiin. Ohitse kulkee ihmisiä juttuineen ja jokainen heistä voi olla se elämäsi tärkein viestintuoja. Onhan Kaksosissa nyt myös Jupiter! 

Yleisesti taustalla on muutakin haastavan kaunista energiaa mm. Kultainen kolmio vesimerkeissä ja Uusi Kuu.
Näistä kertoo Liisa blogissaan.

Samanaikaisesti minulla on Marsin sulkeutuva kolmio Neptunuksen kanssa. Yhdistän tämän erääseen minulle hyvin merkittävään tapaamiseen, jonka ansiosta nousi esiin paljon alitajuntaan torjuttua vaikeaa asiaa, mutta jonka esille tulo puhdisti paljon ilmaa. Asia ei ollutkaan niin vaikea kuin sen itse on nähnyt. Yllättävä tuki siinä lämmitti kamalasti mieltä. Kolmio varsinkin Neptunuksen kanssa voi olla lahja, jonka kanssa on taas paljon helpompi kulkea ja toimia! Jos tähän vielä yhdistää tämän Kaksosmaisen tunnelman, niin ei ihme, että se lahja löytyy vuorovaikutussuhteista ja jopa ihan ohimenevien ihmisten keskustelusta.

1 kommentti:

 1. Siinä on Pallas Marsin seurana tuoden noita älynväläyksiä ja oivalluksia :)
  Strategia ja suoraan toimintaan.
  Hetken kasvimaalla, sadetta pakoon sisälle siivoamaan,
  hiirten jyrsimät äidin vanhat ruokaohjelehdet roviolle,
  aurinko paistaa ja tuulee, josko pesis muutaman maton tuuleen kuivumaan, tarttee rautaa, marsia, keitänpä raparperisoppaa (sillä on kesällä eletty ennenkin :))
  tämmöstä Mars-Pallas-Kaksoset toimintaa täällä.

  Huone 7 kautta ihmiset tulevat elämääsi.
  Tai tapahtumat tai yleisö.
  Ja
  "jokainen kohtaaminen sisältää viestin."

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!