torstai 21. helmikuuta 2013

Puolet Marsin kierrosta mennyt!

Nyt on sitten Mars oppositiossa karttani Marsiin, eli puolet Marsin kyytimatkasta on mennä hurruuteltu.
Vieläkö jaksan tutkia Marsia vuoden verran lisää? 

Kyllä jaksan, tämä on vain mielenkiintoista ja hauskaa. Oppii astrologiasta monenmoista. Ainakin katselemaan Marsin näkökulmasta tuota astromaailmaa.

Miten juttelee Kalat-Marsin mainingit minun Neitsyt-Marsini maata? Hioen ainakin. Hioen Neitsyen särmiä. Ei kaiken tarvitse olla viivasuoraa, ainakaan sen rannan. Ei kaikkea tarvitse aprikoida niin järkevästi. Ei muuta kuin keinahdella aaltojen tahdissa. Tämän kuun loppuun asti kestää tämä transiitti, ja huomaan, että monta asiaa mietin uudeksi. Ainakin tänään jo peruin yhden toiminnon, tuntui vähän liian raskaalta. On pakko ottaa välillä löysemmästi. Tässä iässä pahin virhe on kaahata joka paikassa. Alan pikkuhiljaa uskoa, että vauhdin on tasaannuttava. Ei toimia toisten odotusten mukaisesta, vaan siten miten itselle passaa.

Mars on myös siirtynyt karttani 3.huoneeseen, missä muutoinkin on syytä tarkastella päivittäisiä toimintoja.


Näin sanoo Tanhuan oppositio: 

"Transintoivan Marsin oppositio syntymäkarttasi Marsiin pystyy pistämään monenlaisia kapuloita päivittäisten rutiiniesi rattaisiin. Mikään tarkkaavaisuus ei pelasta sinua ongelmilta ja odottamattomilta takaiskuilta sikäli kun elämäsi todellinen motiivi ja tarkoitus on päässyt ajan saatossa katoamaan jonnekin. Vauhdin hiljentäminen tai sängyn alle ryömiminen ei millään tavalla helpota oloasi, vaikka jotkut astrologit tällaisen neuvon saattaisivatkin antaa. Tämä jakso kertoo mitkä asiat elämässäsi ovat eniten pois raiteiltaan ja vastoinkäymisten määrästä ja laadusta voit päätellä kuinka vakavasta suunnistusvirheestä oikein on kysymys.

Ainoa neuvo tälle ajalle onkin pysyä mahdollisimman hereillä ja tietoisena kaikista pienemmistäkin kohtaamistasi ongelmista. Jos käsittelet vaikeuksia viestinä vääristä tai väärällä tavalla toteutetuista päivittäisistä toimistasi niin tulet jatkossa hyvin vaivattomasti suuntaamaan energiasi paljon tehokkaammin sellaisille alueille, joilta on odotettavissa todellista tulosta. Menestyjä tutkii omia virheitään ja oppii niistä. Nyt on sinun mahdollisuutesi avata tie menestykseen tällaisen tutkimuksen kautta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!