tiistai 25. syyskuuta 2012

Mars Skorpionin tähtimerkissä

Mitä pidemmälle tutkin astrologiaa, niin tuntuu jotenkin kuin ryömisin jostakin pienestä kolosta laajempaan maisemaan. Yleensä sitä opiskelee omaa karttaakin syntymähetken mukaan ja takertuu liikaa siihen. Kun nyt itsellä on Mars Neitsyessä, niin mitäpä sitä muuta. 

Kiitos monen kirjoittajan, kuten Nikin 'Ukonnuolia' ja Mallan sivu sekä  Astrologian Taian 'Mars ajoittaa pimeyden teeman', joiden teksteistä silmäni aukeaa katselemaan tätäkin alaa vähän laajemmalti. Varsinkin kun tuo Skorppari-Mars minulla juuri nyt vaeltaa alitajunnan 12.huoneessa ja saavuttaa Nousumerkkiä eli syntymä-kellonaikaani, jolloin Skorpioni löi oman leimansa persoonaani ja sitä mukaan kun noita vuosia on tullut. Kai tämäkin astrologinen laajentuminen on juuri tuota kaikkea. Kuten tässä nyt Mars voi tosissaan murjoa olotilaani, joko lyttyyn tai sitten kirkastaa monta epäselvyyttä. 

Mars Skorpionissa on kuin kosken kuohuista vellova vesi, jossa se tummuu syksyn suvantoon ja pysäyttää. Ystävänikin sanoi tuota paikkaa katsoessaan metsässä, että tuosta uupuu vain se Tuonelan tumma joutsen.


Tajuan, että vaikka kuinka Marsini on Neitsyt, sitä ravistelee myös aina se nykyinen Marsin merkki, missä se nyt milloinkin kulkee. Eli se ei tuo pelkästään yleistä maailmallista leimaa, vaan se kohdistuu yhtä paljon yksilön maailmaan. Nikki puhuu Ukko ylijumalasta ja salamoista, Taika liipasinefektistä. Mars pukkaa liikkeelle jotakin, josta seuraa taas liikehdintää kuin dominopelissä. "Mars tulee tiistaina 25. syyskuuta ylittämään 21°56’ skorpionia, missä Auringonpimennys tapahtuu 14. marraskuuta."

Mars on myös nyt omassa merkissään, jossa se on voimallisempana ja kuuluisi nostaa pimennosta esiin unohduksia ja torjuntaa. Kunpa se nostaisikin! Jotakin olen odottanut tapahtuvaksi jo vuoden ajan. Nyt pitäisi tulla esiin kaikki se, mitä on torjuttu jopa piilotajunnan syövereihin. Skorpionin piirissä Marsilla on nyt esillä valta, voima ja raha, omistaminen ja seksuaalisuus.  Moraali siinä mukana nostaa päätä, jos ei sitten ihmisen ahneus ja kilpailu sitä tallo. Tätä kaikkea tutkin Mars-Skorpionin pohjalta. Sielun tila ei ole uinuvaa tällaisella jaksolla. 

Ehkä tuleva opiskelumatka, jossa tutustun eri puolella Suomea luontaishoitoihin, antaa minulle virikkeitä. Ja aina se, että on poissa kotoa, kirkastaa mieltä. Ehkä mietin myös omaa paikkaa yrittäjänä. Jonkinlaista tiliä varmaan teen jo tuon 12.huoneen siivittämänä.

Siis turkasen mielenkiintoista!

2 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla luen mietteitäsi Marsin sijainneista. Saan täällä planeetan vaikutuksiin aivan uusia näköaloja. Itsellä se on erinomaisessa aspektissa juuri nyt kolmiossa ascendenttiini ja sen takia taidankin pirauttaa skorppari kampaajalle ja tilata ajan hiusten leikkuulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se vasta tosi mukavaa onkin, että joku toinenkin pähkäilee näitä juttuja. Kiitos Kesäperho!

   Tuo opintomatka, jolta eilen illalla tulin, iski tosiaankin tajuntaan laajentaen sitä. Enkä voinut olla kertomatta matkatovereille näistä tähtimaailman jutuistakaan. Heitäkin kiinnosti Mars Skorpionissa. Niin monella heistä oli käsi liipasimella muuttaakseen elämäänsä, räjäyttääkseen jotain uutta ilmoille.

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!