keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Marsin opettavaiset neliöt


Olen ymmärtänyt, että kun neliö on avautumassa, silloin vielä voi asialle tehdä jotakin, tarkistaa tilannetta, arvioida uudelleen. Kun neliö on sulkeutumassa, voi vain niellä karvaat totuudet ja tulla toimeen niiden kanssa. Neliöistä ei pääse olankohahduksella.  Ja jos et näe niitä edessäsi, löytyvät ne jalkojesi alta. Ja ne tärisevät allasi!

Mitäs nyt sitten pitäis tarkistaa? Pitäis tarkistaa remonttia, mitä vielä, riittääkö maalit, mitä vielä, ikkunat rapata, liottaa heloista maali, mitä vielä, tarkistaa kukkaron tila, oma tila, talo, piha ja kissat, mitä vielä!!!??? Missä on minä?

Pluto luo uutta nahkaa. Kyllä vaan. Onnistuneen hyvän mielen kesän jälkeen kohtaa taas mukavasti omat heikkoudet, viat, hajamielisyyden, unohdukset ja kiireet. Mistä ne kiireet? Omat virheet, niitä ne vain on! Pluto raastaa kesän vaatteet päältä ja vilututtaa, kivututtaa ja vi….taa (oppisko tuonkin sanomaan?...ei ole enää isä tai äiti piiskaa antamassa kuten lapsena rumista sanoista). 

Siinä missä lukko pitää oveen vaihtaa, pitäisi myös tuo päänuppikin roppaan vaihtaa.

Marsin avautuva neliö Plutolle onneksi menee aika vilkkaasti ohitse, mutta on muistuttamassa, että kolahduksia sattuu. Näin sanoo Tanhuan teksti tästä:

”Vaikka tämä transiitti yksistään ei pysty mitään osaa elämästäsi kokonaan pysäyttämään, niin kaikkia mahdollisia vastoinkäymisiä kannattaa tällaisena aikana seurata hyvin tarkkaan, sillä tulemalla tietoiseksi näiden hankaluuksien todellisesta sanomasta pääset hiukan myöhemmin helposti irti sinulle ja kosmiselle järjestykselle haitallisista asioista elämässäsi. Tietoisuus vapauttaa sinut löytämään todelliset motiivisi, jotka aina palvelevat elämäntehtäväsi toteuttamista. Vaikeuksia on siis luvassa sitä enemmän mitä pelokkaammin olet suhtautunut sinulle tärkeiden muutosten ja uudistusten toteuttamiseen elämässäsi. ”

Jospa kuitenkin pääsisi tästä pälkähästä nyt lukon uusimisella. Mutta mitä tekemisiä on rajoittamassa Marsin avautuva neliö Saturnukselle? Se on tulossa seuraavalla viikolla. Tanhuan tulkintaa tässä:

”Mars neliössä Saturnukseen saa suksesi tökkimään pahemman kerran sellaisten sitoumuksien ja velvoitteiden kohdalla, jotka eivät enää vastaa tarkoitustaan elämässäsi. Kosminen virtaus on tällä hetkellä tavallista voimakkaampi ja se osaa kyllä vastustaa kaikkea sellaista tekemistä, joka pyrkii vastavirtaan. Nyt on oivallinen hetki tarkkailla kaikkien velvollisuuksiesi todellista luonnetta ja aivan uskomattoman upeaa olisi, mikäli pystyisit lopettamaan turhan raskaaksi käyneen melomisen niissä asioissa, jotka tällä kertaa tuntuvat tosi hankalilta ja raskailta. Voit voittaa tosi paljon sekä aikaa että rahaa, jos nyt uskallat tunnustaa edes muutaman asian elämässäsi käyneen liian sitovaksi ja annat itsellesi luvan tehdä jotain muuta sinä aikana, jonka normaalisti käyttäisit jonkun toisen ihmisen tai asian hoitamiseen.

Nyt mietin Pluto-juttuja, ensi viikolla sitten tuota mistä kiireeni syntyy. Mitä ottaa, mitä jättää?

Neliöt taitavat olla astrologisista kuvioista ne tärkeimmät!


3 kommenttia:

 1. Blogissa ei pitäisi sotkea erilaisia tekstejä keskenään, ei kopioida, vaan vain suoraan blogiin kirjoittaa, huomaan.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä neliöiden tärkeydestä.
  90 astetta, suora kulma, sisältää matemaattisesti 10 yodia.
  Haastetta ja tekemisen meininkiä, saavutuksia ja luopumisia yhtäaikaa.
  Ja Marsista vasta luin vanhasta Astro Logoksesta.
  Että liian usein unohdamme, että se on PUHDASTA ENERGIAA itsessään,
  se ei ole värittynyt plussalla tahi miinuksella,
  ihminen sen tekee omilla reagoinneillaan,
  värittää sen vihaksi, katkeruudeksi, peloksi, kaunaksi, hyökkäykseksi jne..
  Toisaalta esim. viha on hetkellisesti tunne, joka saa meidät energisiksi ja toimimaan. Mutta siihen ei pidä jäädä eikä sillä pidä vahingoittaa, mutta se pitää antaa tulla kun on tullakseen. Purkaa pois.
  Sanoi hän, jolla on syntymäkartalla Mars Leijona neliö Venus Skorpioni (hetkellinen raivo silloin tällöin tekee terää..)
  ja nyt transiittina Mars yhtymä Neptunus,
  jolla mietin, missä lieneekään elämän ymmärtäjät,
  lasten ja nuorten ymmärtäjät.
  Kaikilla on vaan tarve tehdä sääntöjä, luoda normeja,
  vahvistaa omia asemiaan.
  Siksikö, ettei rahkeet riitä kaaoksen hallintaan tai sietämiseen,
  pitääkö kaikkea EDES yrittää HALLITA?
  Missä luova ajattelu, missä tilannetaju,
  missä empatiakyky?
  Koulutuksen saaneita asiantuntijoita tekis mieli joskus iskee opuksillaan päähän.

  VastaaPoista
 3. Olipa suorastaan ihanaa lukea ajatuksesi juoksua! Just noin!
  Mars kuten ihminen itsesäänkin jo on sitä energiaa. Kunhan sitä itsesään edes jotenkin hallitsisi, sitte voi katsoa mitä muuta voisi tai pitäisi hallita. Joskus on hyvä vain ajelehtia.
  Kävin tänää salsa-kurssilla. Jokainen yrittää hallita askelkuvioitaan, mies ja nainen siinä kun opettelevat. Osata! Minä vain haluaisin antautua siihen miten miehen käsi vie. Tehdä virheetkin oikein perässä eli siten kun hän vie. Sitä nauttii kun ei tartte hallita. Mennä vähän kuin Neptunuksen mukaan. Kunhan ei liikaa. Miten sitä hevosta ohjastetaankaan? Välillä antaa mennä, mutta olla tarkkana.
  Minä yks kerta tutkinkin tuota Neptunusta luovana voimana. Ja vaarana. Luovalla voimallakin mennään joskus mettään.

  Mutta joo, just tulkitsin eräälle ystävälleni Marsia...kun menee niin lujaa, Kaksosvoimallaan sen Marsinkin kanssa. Ja Venus on Härässä...siis elämän arvojen pohjalta vähän katsoa enemmän ennen kuin toimii.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!