tiistai 3. heinäkuuta 2012

Marsin marssi kiihtyy!

Mukava kuulla, että joku toinenkin on kyllästynyt Mars-Neitsyeen nyhjääntymisessä. Kyllä on tullut analysoitua ja aprikoitua ihan tarpeeksi tätä elämää.

Mars siirtyi eilen Vaakaan, hurraa! Yhteispelin hommaa, sanoo Astrologian-Taika mukavaan malliinsa. Muutenkin hän kertoo Marsin uudenlaisesta energiasta. Saapi tulla, mars vaan töppöstä nyt toisen eteen. Toivoisin niin kovasti, että ne asiat, joiden eteen jo kaikkeni olen tehnyt, selkiintyisivät ja saapuisivat konkreettisesti käsiin.

Mars on minulla avautuvassa neliössä stelliumiini (Merkurius, Venus ja Aurinko) ja haastetta riittää! Jotakin uutta pitäisi olla avautumassa. Uudenlaisenko haasteen kimppuun? Ehei! Vaan lisää tuulta purjeisiin. On ollut aikas hiljaista kahvilassa, kun pilvet roikkuvat milloin vettä puottaen milloin varjostaen niin että hyttysillä on vapaata tilaa temmeltää. Kuka nyt maalle uskaltaisikaan silloin!? Kyllä on sitten tänään nautittukin kesäpäivästä sinisen taivaan alla. Potutkin piti kuoria sen alla, ja syödä, ja seurustella ja kahvitella ja olla vaan. Toki puutarhaa välillä nyppien.

Toivottavasti alkuun saatu yhteistoiminta sujuu samalla mutkattomalla tyylillä kuin se on alkanutkin. Pitää vain ottaa huomioon kartan muutkin energiat, kuten Neptunuksen yhtymä Kuuhun ja sulkeutuva kolmio Venukseen. Arvojen maailman tulisi olla kohdallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!