tiistai 31. heinäkuuta 2012

Dianalla puheenvuoro!

Mars on kuumentamassa MC-akseliani, mutta lähtee ihan pian pukkaamaan Dianan energioita liikkeelle.

Diana (Artemis) edustaa minulle myös Metsäkauris-symboliikkaa. Siellähän se puutarhassani vartioi, tosin on ollut aika hiljaisena ja huomaamattomissa sen jälkeen kun pajuhevoset ilmestyivät sinne hallitsemaan pihanäkymääni.


Nyt alkaa olla Dianan aika. Minulle se arkisessa mielessä merkitsee reviirin jatkoa tuonna lähimetsiin marjastamaan, ottamaan pitkiä harppoja mättäillä, näkemään korvet ja salot ja niiden tuotokset. Vapauden toisenlaista olemista. Mitenkähän se onnistuu, kun kahvila on vielä auki?

Diana kulkee näköjään tällä hetkellä tuota taivaanrantaa melkeinpä käsikädessä Junon kanssa. Juno, joka edustaa avioliittoa, parisuhdetta, mutta myös liike-elämää ja riippumattomuutta , varsinkin kun se on syntymäkartallani huoneessa 3 Oinaassa. Diana on siellä melkeinpä Junoa vastapäätä. Siis vapaus (Diana) ja suhde (Juno) siellä jonkinlaisessa ristiriidassa.

Ruusumuorin Kahvilakartassakin Diana ja Juno ovat lähes täydellisessä yhtymässä, vain 35-sadasosan heitto, luovuuden huoneessa 5. Luovuutta todellakin on tarvittu näissä kahvilakuvioissa!

Aivan kuin se kertoisikin kauniisti siitä yhteistyöstä, jonka koin, kun ystävälläni oli mahdollista olla tässä pari kuukautta ja auttaa  neitsytmäisellä järjenjuoksulla, käytännöllisyydellä ja sydämellisyydellään. Hän vahvisti näin Neitsyt-Marsiani ja kaikki alkoi rullaamaan hyvin. Molemmat asteroidit olivat tosin perääntymisvaiheessa, Diana Skorpionissa ja Juno Jousimiehessä. Nyt ne molemmat ovat perääntymisvaiheensa yhden asteen erolla Dianan ohittaessa Junon ja ovat ymmärtääkseni jatkamassa jälleen matkaansa siellä Skorpionissa molemmat (Junon hallitsijaplaneetta) eteenpäin kohti Jousimiehen vapaita atmosfäärejä. Eli nyt olen jatkanut kahvilamatkaani yksin ja voin todeta, pystynkö siihen ja miten jatkaa ensi kesänä. Hauskoja pikkuhuomioita!

Myös Ruusutarha-blogin kartalla Diana ja Juno olivat kaukana toisistaan. Tällä hetkellä Diana ja Juno tarpovat siellä yhdessä 8-huoneessa uudistamassa jotakin, kaivamassa Skorpionin lailla jotakin syvempää suhdetta kaikkeen pihamaallani tapahtuvaan.

Mutta takaisin Mars kohtaamassa synt. karttani Dianaa, joka on orbin verran yhtyneenä MC:heni! Diana symboloi myös puolustus- ja suojeluteemaa. Se on elämysten, vapauden ja riippumattomuuden suojelija myös. Se tulkitaan haasteiden, seikkailujen ja tasavertaisuuden luojana. Se rikkoo sovinaisuuksia. Kuutarha-sivustolta löydän sen Vaakamerkkisenä tällaisena:
Vaaka:
"Ihmisoikeudet ja niiden puolustaminen ovat ehkä parhaimmillaan Dianan sijaitessaan Vaa’assa. Oikeudellisuuteen liittyvät seikat tulevat elämässä esille tavalla tai toisella. Parisuhteessa ehdoton edellytys on kumppanuus. Kulttuuri korostuu myös vahvasti tässä sijainnissa." 

Aika osuvaa, kun Hypyt-kurssini jatkuu ja sen teemana on nyt ympäristö ja kulttuuri. Jotakin sen suhteen voisi olla tehtävissä. Minua on ohjaamassa siihen Diana-voima. Toivottavasti sieltä löytyy myös Metsäkauris-symboliikan vaistonvaraisuutta, sillä sitä tarvitaan aina suhteessa ympäristöön.

Juno kumppaninaan osuessaan nyt myös samanaikaisesti myös syntymäkarttani AC:lle antaa myös oman äänensä kuuluville. Henkisinä kasvattajina!

Jotenkin vain tuntuu, että on hyväkin välillä samoilla metsiä marjojen perässä. Sehän on terapiaa ja meditaatiota sielulleni, joka kaipaa rauhaa. Samalla pystyn märehtimään mielessäni kesän touhuja. Tämä yhtymä pienen Diana-asteroidin kanssa voi olla hyvinkin merkittävä.

1 kommentti:

  1. Siis tuumasta toimeen. Aamulla kävin korpihilloja noukkimassa vajaan litran. Ystäväni tuli katselemaan mustikoita, joiden perässä tarvoimmekin Linnaraunion lähiseudut. Mustikoita on, mutta vielä saa viikon odotella. Suuntasimme autolla laajemmille soille aamullisen hillasaaliin innoittamana. Eipä juuri mitään. Kaivoimme metsätien varsilta kiviä kotiin viemiseksi.

    Päivä oli samoilijalle hyvä! Mutta hillat ovat vain korpien rämeiköillä. Siis sinne jos meinää jotakin löytää.

    Voi Diana, kun penkoisit sielunikin kätköjä vähäsen!

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!