torstai 19. heinäkuuta 2012

Mihinkä tarttua?

Kun tarkastelen kosmisia voimia kartallani, siellä jyllää vauhdikas Mars ja unelias Neptunus. Toinen lupaa toista, toinen toista. Mihin tarttua?


Neptunukseni on kolmiossa syntymäkarttani Venukseen nyt vahvimmillaan sulkeutuneena. Se lupaa mukavia sattumia, uusia mahdollisuuksia jopa rikastua tai rakastua, siirtää vanhaa pois. Uus löytö? Enpäs usko! Minun tämänhetkiset 'sattumat' ovat mukavat vieraat kahvilassani. Koskaan ei tiedä, ketä tulee, usein yllättäviä vanhoja tuttuja. Se riittänee. Joten en ota päähäni tuota valkoista hattua. Ruusuhuivi se päässäni vain viipottaa. 

Neptunuksella kun on myös yhtymä Koti-Kuuhuni. Siinä riittääkin töitä. Tai minulla oikeammin raha on niin pään vaivana, etten osaa nauttia vielä kotona olemisesta muuten kuin puutarhassa nuuskiessani.

Tuo musta hattu voisi kuvata Marsiani. Järkevää aivoni puoliskoa? Mars on yleisesti taivaalla juuri nyt oppositiossa Uranuksen kanssa ja muuttaa monta suunnitelmaani, rikkoo vanhoja. Ehkä hyvä niin. Mutta sillä on takataskussa muutakin. Se yhtynee syntymäkarttani Neptunuksen kanssa. Neptunus siellä on taas haastavassa neliössä Aurinko-energiaani, joka jotenkin jarruttelee haaveitani tai haaveiluani. Joten taas se yrittää tajuntani laajentumista. Uutta ideaa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Mistähän sen? Laitanko hatun päähäni ja kuuntelen ideaa? Jospa se onkin taikahattu!!

Mars yhtymä Neptunus
Tämän ohituksen voimakkuus on * tähteä.
Tarkka ajankohta 22.7.2012
Vaikutus alkaa 18.7.2012 ja päättyy: 26.7.2012
Tämä ohitus toistuu noin 2 vuoden välein.

Mars tekee nyt yhtymää syntymäkarttasi Neptunukselle avaten sinulle ovet omien mediaalisten kykyjesi loppumattomille lähteille. Intuitiivinen herkkyytesi, selvänäköisyytesi ja unesi näyttelevät tärkeää roolia tämän jakson aikana. Sinulle tarjoutuu näiden päivien aikana mahdollisuus aloittaa noin kahden vuoden mittainen projekti, jonka toteuttaminen ja onnistuminen riippuu nyt ja tulevaisuudessa sinun kyvystäsi kuunnella herkimpiä aavistuksiasi. Monilta tämä ei onnistu, sillä sisäisten aavistusten seuraaminen saa ihmisen useimmiten vaikuttamaan vähintäänkin tärähtäneeltä. Tällainen riski on nyt kuitenkin otettava jos haluat maksimoida elämäsi tarkoituksen ja henkisen päämääräsi saavuttamisen.

Itse aloitettavaksi tarkoitettu asia saattaa olla hyvinkin maallinen luonteeltaan, mutta se ilmenee neptuniaanisen äärimmäisen herkkyyden välityksellä. Nyt kannattaa tarkkailla unia ja unenomaisia välähdyksiä silloin kun olet valveilla. Jotain kautta viesti kyllä tulee perille.


 Arvoituksellinen rahatemppu!

1 kommentti:

  1. Katselinpas unia. Tällainen tuli viime yönä.

    Näin unta että kuljin alasti (en salaa mitä olen), eikä se näyttänyt minua haittaavan. Joitakin kaksi (luku kolme on mielen, kehon ja hengen tasapaino) oli mukana. Yksi halusi laittaa hiuksiani (kruunuchakran voima), mutta sanoin, että niin kauan kuin kuljen näin, ne ovat aina lutussa(varmaan chakra tukossa). Kävimme varkaissa (energian ryöstäminen), kirjoja (oman elämän kirja, missä on elämäntehtävä) otimme salkullisen (omat ominaisuudet, mitä kannan mukanani). Meitä ajettiin takaa, mutta onnistuimme pakenemaan (ehkä kuitenkin kohtaan omat pelkoni). Minullakin oli yhtäkkiä vaatteet (pakenen ehkä jonkin roolin taakse) taas päällä. (suluissa Betty Bethardsin unitulkintaa)

    Eli minun on syytä selvittää pelkojeni tila...yleensä pelkää aina loukkaavansa jotakin ihmistä.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!