keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Ruosteessako vai rasvattuna?Mars on päässyt jo pari päivää sitten pois varjoalueeltaan eli siltä alueelta, jossa se on perääntymismatkan kiemuroineen tehnyt ja kulkee taas vapaasti kuin rasvattu raikuli kosmisella moottoritiellä. Vai kulkeeko?

 
Vapautuminen on tapahtunut samaan aikaan kuin minulla Auringonpaluu, jonka kartalla Mars on Vaa’assa 26,7 yhtymässä Kuuhun 26,1 ja MC:hen 29,3 kaikki Vaakaa ja huoneessa 9. Itsetutkiskelua ja olosuhteiden seuraamista kovasti. Kaiken punnitsemista. Sekä sitä miten rahkeita riittää ympäristölle miten itselle. Kallistuuko tekemiset ympäristön hyväksi, ja oma kieli jää läähättämään, vai nuolaisenko omaa voita ja kallistun itsekkyyden puolelle?

Samaan aikaan tapahtuu muutakin. Progressiivinen Kuu tulee yhtymään Uranuksen kanssa ja siirtyy samalla Ravun hoivaavaan olomuotoon. Eihän tästä kotoa nyt mihinkään pääse! Enää ei matkustella. Toiset matkustelevat minun luo. Tässä ollaan kesä, paistellaan pullia ja juostaan kahvipannun kanssa aitan ja tuvan väliä. Mutta se tuntuu mukavalta. Tehdä kotia mukavaksi itselle ja muille siinä hetken viivähtää. Tuntuvat vieraatkin viihtyvän. Uranus varmaan kovistelee minua sopivasti jos pitää jotakin muuttaa.

Tietenkin tuo proge-Kuu tekee samalla yhtymää myös minun syntymäkarttani Merkuriukseen ja Venukseen. Oppia ikä kaikki, sanoo Ruusumuori!

Kaiken lisäksi Marsilla on seuraavanlainen kuvio transiittina Uranukseen: Ja just tänään tämä jännite! Nyt tunnen sisimmässäni tarvetta vähän järjestellä ja siivoilla, jotta eiköhän se jännite sillä laukea. Eilen korjautin printterinikin naapurin miehellä. Pieni muistitikku sieltä löytyi paperin jarruna. Jos ottaa lukuun vielä yleisen Jupiterin neliön, niin eikö se puhunutkin asioita korjailevaa virttä.

Mars neliö Uranus
Tarkka ajankohta 27.6.2012
Vaikutus alkaa 23.6.2012 ja päättyy: 1.7.2012
Tämä ohitus toistuu noin 1 vuoden välein.

Marsin ja Uranuksen neliö aiheuttaa pahimmillaan melkoista jännitettä kaikkiin asioihin joiden kanssa olet tekemisissä. Jännite syntyy tällä kertaa vain ja ainoastaan siitä, että sisimmässäsi tunnet tarvetta muuttaa joitakin asioita elämässäsi aivan perusteellisesti, mutta olet niin lujasti lukkiutunut vanhoihin totuttuihin malleihin etteivät kaipaamasi muutokset ole millään mahdollisia. Kosminen rytmi on kuitenkin niin vahva, että näiden päivien aikana se saa sinut sekoamaan sukkiisi oikein kunnolla, sikäli kun et ole pystynyt ylläpitämään vapauttasi itse kaipaamiisi uudistuksiin elämässä. Jopa täysin rutiiniluontoiset asiat voivat mennä aivan poskelleen, puhumattakaan siitä miten sähkölaitteet reagoivat läsnäoloosi. Siinä voi mennä sekaisin terävämpikin tietokone, puhelinvastaajat sekoilevat ja lamput paukahtelevat.

Tämäntyyppisten ilmiöiden edessä olisi syytä hetkeksi hiljentyä miettimään, mistä kenkä mahtaakaan puristaa. Yleensä tilanne rauhoittuu valtavasti kun ohjaat energian oikeaan kohteeseen eli aivoillesi. Ei tule kulumaan kauaakaan näistä viisaista mietteistäsi, kun olet jo vapauttanut itsesi ainakin osasta liian tiukoiksi käyneistä raameista.

Paljon ovat ihmiset myös pyöräilleet kahvilaani.2 kommenttia:

 1. Nikki jossain ilmaisi kauniin mahdollisuuden. Että jos saisin sittenkin kesäharjoittelija-apua tai muuta, sillä heinäkuu voi olla hetkinen.

  VastaaPoista
 2. Täytyy lisätä tänne tämäkin lohduttava Marsin kuvio:
  Nauti ja onnistu kaikessa mahdollisessa

  Mars sulkeutuva sekstiili Nousumerkki

  Alkaa:24.06.2012 Päättyy:02.07.2012

  Voimakkuus: 4 tähteä

  Nyt on aika hiukan irrotella ja ottaa mahdollisimman rennosti, sillä tämä on yksi Marsin toimivimmista jaksoista. Tällä kertaa saat vastaanottaa palkkion lähes kahden vuoden aikana aloittamistasi ja toteuttamistasi uudistuksista elämässäsi.

  Mitään pingottamista ja yrittämistä ei nyt tarvita, sillä asiat sujuvat omalla painollaan ja saat todella paljon aikaiseksi vain nauttimalla siitä, mitä teet. Lisäksi tämä sulkeutuvana transiittina tuo osaksesi moninkertaisesti kaiken sen ymmärryksen, jota olet osoittanut muille ihmisille sinua kohdanneiden vastoinkäymisten edessä. Samalla tavoin tulet nyt itse ymmärretyksi monissa asioissa, jotka eivät aiemmin ole saaneet mitään tukea osakseen.

  Saat arvostusta ja tukea kaikelle itsesi toteuttamiselle sitä suuremmalla mitalla mitä enemmän olet tähän asti uskaltanut tehdä asioita omilla ehdoillasi kaikesta tapahtuvasta nauttien ja muiden vaatimuksia kuuntelematta. Päinvastaisessa tapauksessa jää tämäkin aika melko hedelmättömäksi. “Jolla paljon on, sille lisää annetaan ja jolla vähän on, siltä otetaan loputkin pois”, sanotaan jo raamatussa.

  Samanaikainen avautuva kolmio deskendentille antaa samaa lääkettä parisuhteen sektorilla. Mitä enemmän olet uskaltanut toteuttaa läheisiä ihmissuhteita omilla ehdoillasi ja omien pyrkimystesi tueksi, sitä suurempaa rakkautta tulet nytkin saamaan osaksesi. Tällä jaksolla rakkaus kohdistuu kaikkeen, mitä teet sydämestäsi.

  Eikä se jää pelkäksi tunteeksi, vaan toteutuu myös käytännössä uusina upeina mahdollisuuksina toteuttaa omaa persoonallisuuttasi. Ihmissuhteet vievät nyt elämääsi eteenpäin sitä hurjemmalla vauhdilla mitä rohkeammin olet uskaltanut niitä tähänkin asti toteuttaa todellisia tunteitasi kuunnellen.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!