sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Vauhtipyörä rasvattu!

Se, että en ole paljoa ehtinyt kirjoitella Marsin kyydissä, johtuu juuri Marsin vinhasta kyydistä 
Jupiterin ollessa karttani Marsiin yhtymässä. Myös Marsin paluu on päällä, Ja Venuskin siellä on ollut pyörähtämässä, taannut minun elämääni romanttistakin kyytiä.

Hyvin monta asiaa on laitettu vireille, joko omalta taholtani tai muiden taholta. Minun koukkuuni on iskeneet jopa virkamiehet. Itse taas olen suu ammollani ottanut houkutuksia vastaan. Tosin Marsin paluun yhteydessä on aina vaikuttamassa karttani myös Mars neliö Jupiter. Siispä en  vielä tiedä, kuinka asiat etenevät, missä esteet, ja kuinka loppujen lopuksi jaksan kaikkia hankkeita viedä eteenpäin. Jotenkin olen kyllä innoissani! 

Tässä taustalla on myös varteenotettavana kvinkunssina (jota kuviota astrokalenteriin on lisätty mukavasti) seuraavanlaista: "Tämän jakson aikana sinulle avautuu mahdollisuus toteuttaa luovuuttasi ja henkisiä päämääriäsi aivan uusilla, paljon tähänastista korkeammilla tasoilla. Huomaat hyvinkin konkreettisella tavalla elämässäsi avautuvat, mitä kiehtovimmat tulevaisuuden näkymät ja tiedät miten voit päästä taivoitteeseesi. Mutta kun pitäisi alkaa toimimaan iskee pelonsekainen epävarmuus kimppuusi ja juttu on vaarassa kuivua kasaan...."
¨
Tässä puhui Saturnuksen avautuva kvinkunssi 150 astetta Aurinko-Rapuuni. Ota tai jätä asetelma! 
Vaikka kyllä minä kvinkunssin liitän enemmän alitajuiseen maailmaan. Siksipä kerronkin erään esimerkin. 

Niin kauan kuin aika ja järki antaa myöten, on myös mahdollisuuksia
ottaa uusia askeleita (symbolisesti) eteenpäin. Vaikka välillä
on hyvä puhdistaa pöytä.

Tiedätte, kuinka paljon helpompaa on joskus keskustella itsensä kanssa, kun irrottautuu tutusta ympäristöstä ja esimerkiksi lähtee matkalle. Nukuin ensimmäisen yön viime keväänä Turkissa ihan merenrannalla sijaitsevassa hotellissa. Meri on minusta niin ihana, että pidin parvekkeen ovea koko yön auki ja kuuntelin meren kohinaa. En olisi millään raskinut nukkua. Mielessäni pyöri silloin taas ihmettely elämäni tarkoituksesta ja tehtävästä. Ja yhtäkkiä minulle vastattiin! Aivan kuin joku olisi huoneessa selvällä äänellä sen sanonut. Kiitin sitä ja sitten nukahdin.

Elämäni kiemuroissa sen unohdin. Se työntyi alitajuntani maailmaan. Kylällämme toimii rentoutus eli meditaatiotunti kerran viikossa. Nyt ohjaajamme oli tuonut rummun, jonka kumussa voisimme päästää mielemme liikkumaan enemmän alitajunnan maailmassa. Ja kas kummaa! Yhtäkkiä muistin ja kuin olisin kuullut sen samaisen äänen kertovan minulle elämäni tehtävää. Aivan säpsähdin! Olin unohtanut sen mitä Turkissa sain kuulla. 

Nyt tuo kvinkunssi haastaa Rapu-intuitiivisen maailmani jälleen töihin Saturnuksen ollessa vapauttavana ja viisaana opastajana Jousimiehessä. Pelottaa se vähäsen. Se että osaako ja jaksaako ja onko pitkäjännitteisyyttä tarpeeksi?

Yhtä hyvin astrologia voi toimia tällaisena henkisenä oppaana, jos ei muuten ole aikaa pysähtyä kuulemaan sisäistä kutsua. Tällaisen kutsun kutsun saapumisessa olisi aika tarttua toimeen. Puutarha alkaa olla valmis talven tuloon, pimeys voittaa, ja voin hautautua sisätiloihin. 

Mielenkiintoista oli mennä ajassa taaksepäin Saturnuksen kanssa sen paluuseen asti. Huomasin, että samainen asia, joka tässä on noussut alitajunnastani, nosti todella päätänsä jo silloin, monia vuosia sitten juuri Saturnuksen paluun Leijonassa yhteydessä. Silloin ei ollut rohkeutta toimia kovinkaan paljon. Jospa nyt olisi jo vähän enemmän. Saturnuksen paluu 60-vuotiaana ei ole ihan mitätön juttu. Luin siitä esimerkkejä Astro Logoksen tämän vuoden numerosta 96. Tuollaiset 'havahtumiset' seuraavat kyllä mukana läpi elämän. Jos ei muuten niin alitajuntaan piilotettuina. 

2 kommenttia:

 1. Jännä, onkohan nyt joku synkronia ilmassa ( Venus-Yläsolmu Vaaka )
  kun justika omaan blogiin kirjasin viime yön unta, jossa myös olin merenrantahotellissa..tosin sen unen viesti oli nimessä.

  Tuosta kvinkunssista.
  Itelläni on Vesimiehestä ja Kaloista oppositiot Leijonaan ja Neitsyeeseen,
  ja nämä tekevät myös vierekkäiset kvinkunssit keskenään piirtäen kartalle semmosen henkseliristin oppositoviivojen väliin (ei kovin tavallinen kuvio Tanhuan mukaan).
  En tiedä johtuuko se siitä, että on syntynyt tommosen kuvion kanssa,
  vai siitä, että kiinteän veden Skorpionin tulinen Mars on useimmille mysteeri, itelle ei,( Adele laulaa tuon kuvion " I set fire to the rain" ...:))
  vähän niinku kvinkunssi vissiin,
  mutta en oo pitänyt kvinkunssia sen vaikeempana
  eikä ainakaan noita terveysongelmia ole pahemmin ollut,
  pikemminkin päinvastoin, hyvät terveysgeenit sano työterveys.. :)

  Ja oon jotenkin verrannut tuota kvinkunssia tavallaan flow-tilaan, semmoseen taiteilijan luovaan hierteeseen,
  tekee vimmalla, mutta ei vielä tiedä, NÄE lopputulosta.
  Ja toisaalta taas VOI NÄHDÄ ENNAKOLTA, ennen oppositiota,
  etiäisiä, vähän niinku huippujalkapalloilijalla (miksei astrologit ota tämmösiä esimerkkejä??)
  kyky ennekoida kvinkunssilla tuleva maalintekotilanne ja siellä se on, maali, ennenku muut tajus koko hommaa...........................................

  Saturnus ajoittaa. Sä tiedät sisimmässäsi milloin on se aika, minkä aika sitten onkaan.
  Kvinkunssi hiertää, mutta kun kuuntelet intuitiota, niin se toimii.

  Muuten,
  aattelin jo aiemmin noista sun kengistä ikkunalla, auringonpaisteessa,
  että " missä voi sulaa, siinä nahka palaa" että onpa hennonut laittaa tanssikenkänsä päivän porottamaksi, pilalle menevät....
  vai onks ne niinku semmonen piiloviestinä tanssiinkutsu,
  2 kenkää, kengän laittaminen jalkaan..unitulkintana parisuhteeseen astuminen......:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, noista kengistä. Nimittäin ikkunani oli täynnä poikani ystävän lasiharjoittelutöitä, joita myin halvalla kahvilassani. Kun nyt syksyllä ikkunani näytti tyhjältä, iskin siihen nuo kengät hetken mielijohteesta. Symbolina menopelinä jatkossakin kahvilan kanssa. Ei ne siinä kauaa olleet, kyllhän sen hennot ruusut haalistuisivat auringossa, joten olen toki ottanut ne talteen.

   Jospa tanssisin niillä ensi kesänä! Jalka on parantunut melkein.

   Ja kiitos huomiostasi, ymmärryksestäsi etenkin. Eihän näihin useatkaan viitsi keskittyä tai ei ole sitä sisäistä kosketusta. Kun tiedät Skorpioni-Asc'ni ja Rapu-Aurinkoni, niin jotenkin nuo nyt energioillaan pelaavat voimakkaasti. Usein en näin huomioi tai tunnista noita kvinkunsseja. Kiitos sinulle! Laitoin viestiä blogiisi enemmän.

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!