tiistai 17. marraskuuta 2015

Muista kiitollisuus!

Eilen pähkäilin vähän liian vakavasti neliöitä.

Tänään sain facebookiin haasteen eräältä ystävältäni: Kirjoita kolmesta positiivisesta asiasta, mitä tänään on sattunut. Kiitos hänelle, että herätti minut muistamaan mitä kaikkea hyvää löytyy. Jopa astrologiselta kartalta sitä aina löytyy, kun nuuskii vähän lähemmin.

Kiitollisuuden vastakohta lienee kiittämättömyys tai tyytymättömyys.

Siispä katselin transiittejani uudelleen ja löysin kartaltani kolme pientä varteenotettavaa kuviota. Sieltä ne loistivat niinkuin hyvät bingonumerot! Kyllä niitäkin kannattaa silmäillä. Vaikka ne ovat pikaisesti ohimeneviä, ne ovat jo menossa tulevaisuuteen jotakin mukanaan. Otitko mukaan vai jätitkö?  Henkilökohtaisten planeettojen pikkuyhtymät löydän positiivisina. Silloin voi elämässä jotakin liikahtaa.Tällaista löysin:

1. Venus yhtymä Neptunus - Ja ihan totta. Tuolla saunanlauteilla istuessani se välähti. Jostain niskan takaa se tuli. Se, miten ratkaisen erään pienen ongelman. Kiitos! Enää ei jossitella, vaikka Vaa'assa ollaankin.

2. Venus sekstiili Pluto - Minulle on heitetty kauniin värinen pallo. Minun vallassani on jatkanko koppeilua.

3. Merkurius yhtymä Nousumerkki - Saan huomenna haastavan viestin. Huh! Sen tarkoituksena olisi silottaa särmää persoonassani. Ehkä.


1 kommentti:

  1. Totta tuo kolmas transiittini. Sain oikeastaan parikin haastavaa viestiä.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!