torstai 17. huhtikuuta 2014

Vertailua Marsin toimissa

Nyt kun konkreettisesti olen käynyt läpi Marsin kahden vuoden kierroksen kartallani, on hauska verrata sen liikkeitä edelliseen peruutukseen. 

Kaksi vuotta sitten minulla oli Marsin paluu Neitsyessä kolme kertaa eli Mars perääntyi Neitsyessä. Se aika oli minulle monenlaisten kompromissien ja päätösten aikaa, kun tuntui että talo 'hajosi' jalkojeni alta. Turvallinen maaperä piti luoda, ja johonkin uuteenkin piti tarttua kiinni. Kyllä siinä pähkäilin ja laskeskelin. Kirjanpitokin oli tarkassa syynissä. Anomuksia kirjoittelin sinne ja tänne ja etsin monenlaista tukea. Sainkin, mutta en sieltä mistä odotin, vaan aivan yllättävältä taholta. Tosin asumisessani oli taustalla Neptunuksen alkava yhtymä Kuuhun.  Muutoksia varmaan toi mukanaan Uranuksen neliö Aurinkooni. Sitä taas oli hellittelemässä ja uskoa antamassa Neptunuksen kolmio stelliumiini (Venus, Merkurius ja Aurinko). Minä selvisin!


Joka tapauksessa tiesin tuolloin mitä tahdoin! Nyt Marsin peruuttaminen Vaa'assa luo aivan toisenlaiset kuviot.  Se nimittäin nyt yhtyy MC:hen kolme kertaa. Jahkailua todellakin on sinne ja tänne. Menenkö vai enkö mene?
Teenkö vai enkö tee? Lopetanko vai enkö lopeta? Tällaistahan minun Vaaka-työnakselini yleensä on, vaikka sitä Neitsyt-Marsini järjellä pukkaa eteenpäin. Nyt se on sitä triplaten! Mieli ja tahto laahaa sinne ja tänne, ylös ja alas. Siinä vieressä asteen päässä on myös Diana-asteroidini, jonka luonne on vaakamaisen idealistinen. Kotihommat tuntuvat mukavilta, ainakin tuolla ulkona pihalla ja sitä on PALJON. Lentolippu odottaa hyllyllä Irlannin puutarhamatkaa. Aittaremontin vuoksi ja muutenkin jouduin satsaamaan moottorisahaan. Näyttää siis, että Irlanti vaihtui moottorisahaan. Onneksi otin peruutusvakuutuksen, joten saisin suurimman osan matkan hinnasta takaisin. Voi jukran pujut!! Kiikkuu, kaakkuu...

On hauskaa lukea kahden vuoden takaisia juttuja.
Silloinkin tein puupinoa, kuten nytkin. Tässä!

Ja vähällä olin laittaa nytkin tähän kuvan puunhakkuusta puupinojen välissä. Se liittynee vahvasti samalla Marsin oppositioon kodin akseliini IC:hen. Ja siinähän sekin vaa'alla kiikkuu moneen otteeseen. Kysymys siis, kuinka tärkeä koti on? Vai onko tärkeää seikkailunhaluni ja matkustaminen? Vai joku muu? Kaksi vuotta sitten suunnittelin matkaa ja teinkin sen, aika rohkeasti. Entä nyt?

Nyt minulla on voimakkaana taustana Uranuksen oppositio MC:lle eli yhtymä IC:lle. Oinas-tuli vastaan Vaaka-ilma-idealisti! Päätä raavin nytkin. Samalla siellä on myös Jupiterin sulkeutuva neliö MC:lle. Kuviossa mukana vuorovaikutussuhteet. Mietintämyssyn sisällä monenlaista. 

Saatikka sitten taustalla tuo yleisesti lähestyvä T-Risti!!! Jotenkin vaisto sanoo, että peru Irlannin matka. Miksi? Siksikö, kun taivaan merkit niin sanoo. 

Pitäiskö tässä sittenkin kuunnella sfäärien ääniä? 

Todella inhottavaa tällainen jahkailun ja päättämättömyyden olotila! Vaikka muistan kyllä senkin, että väsyin Neitsytmäisen Marsini analysointiin ja laskelmointiin. Miten se kahden vuoden päästä onkaan? Mars perääntyy kai silloin Skorpionissa. Voi ei! Ei varmaan helppoa sekään! Se perääntyy Asciini silloin kolme kertaa!

En kai usko taivaan merkkeihin? Pitäiskö minun ymmärtää astrologiaa, itseäni vai tilannettani? Taidan nukkua vielä yön yli...

Voimakkaiden auringonpilkkujenko vuoksi radiokaan ei tiedä mitä kieltä puhuisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!