keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pluton muutosvoimaa!

Vaikka yleensä lähempien planeettojen kosketuskulmat kaukaisimpiin planeettoihin luetaan energioiltaan aika heikoiksi, ohimeneviksi, niin en voi ohittaa kartallani voimakkaan Pluton paikkaa Marsin liikkeissä. Voimakas siksi, että se on nousumerkkini planeetta ja se sijaitsee minun kartallani työteliäässä huoneessani 8. Tätä olen miettinyt myös tässä blogiosiossa.Siis meneillään Mars yhtymä Pluto!! Seppo Tanhuan tulkinta tästä suoraan tähän:

Tämän ohituksen voimakkuus on * tähteä.
Tarkka ajankohta 18.9.2013
Vaikutus alkaa 14.9.2013 ja päättyy: 22.9.2013
Tämä ohitus toistuu noin 2 vuoden välein.

Mars yhtymässä Plutoon saattaa sinut yhteyteen luonnon muutosvoimien kanssa joko myönteisessä tai kielteisessä mielessä. Sinulla on juuri nyt edessäsi joku hyvin merkittävä lyhyen aikavälin ratkaisu, jonka toteuttamisesta riippuu sinun tulevaisutesi enemmän kuin äkkiä osaisit kuvitella. Edessäsi olevan päätöksen toteuttaminen tuo tullessaan valtaisan menestyksen ajamillesi asioille.

Jos jotkut asiat elämässäsi ovat tällä hetkellä tapahtumassa olevan kosmisen muutoksen tiellä, niin ne tulevat kyllä väistymään sinun kannaltasi jopa väkivaltaisella tavalla. Käytännössä tällainen tilanne voi toteutua arvaamattomina riitoina ja väärinkäsityksinä, joiden seurauksena jotkut asiat elämässäsi eivät enää voi jatkua entiseen malliin, vaan sinun on pakko muuttaa hyvin radikaalisti toimintatapojasi. Älä siis ota kohdallesi tulevia kokemuksia liian henkilökohtaisesti äläkä välttämättä etsi syytä kenestäkään ulkopuolisesta, sillä jonkun on pakko toimia välittäjänä tälle mahdollisesti hyvin merkittävälle muutokselle elämässäsi.

Eräs ystäväni joutui aiheettoman ilmiannon johdosta putkaan pariksi päiväksi ja menetti hetkessä kovalla työllä ansaitsemansa luottamuksen sellaisen henkilön toimesta, jolle oli suostunut työskentelemään vasta monien maanittelujen ja sukulaisten pyyntöjen jälkeen. Liiallinen hyväsydämisyys kostautui näin rankasti tämän transiitin aikana. Toivottavasti sinä selviät vähemmällä läksytyksellä.

-------

En tiedä onko eräässä ratkaisussa mukana hyväsydämisyyteni vai ihan käytännön ratkaisu. Kuitenkin ratkaisujen teossa on mukana aina luottamus johonkin, mitä tuleva tuo.  Löydän kuitenkin edellä mainittuun tekstiin sopivan toimintamuodon, johon ratkaisua mietin pitkäänkin. Oikeastaan se ratkaisu tuli ulkoapäin. Riitoja tämän vuoksi en kyllä soisi. 

Lehtirannan (Stenberg) Astrologiset syklit-kirjassaan kertoo samasta luonnon muutosvoimasta ja jopa varoittaa kulkemasta riidanhaluisissa ilmapiireissä, väkivallasta jopa muistuttaa tässä yhtymässä. Tuntemattomien ihmisten seuraa ja hämäriä paikkoja tulee myös välttää. Tämä kuvio kuitenkin antaa voimaa ja toiminnallisuutta sellaiselle toiminnalle, joka sopii muuten henkiselle kehitykselleni. 

Kysehän on nyt Leijonavoimasta, joten oikeastaan itse en ole järjestämässä mitään. Huomaan, että muut järjestävät. Menen mukaan elämän estraadeille, jos se auttaa eteenpäin. Ei niin, että se olisi itsekeskeinen voima, vaan aina yhteydessä muiden elämän liikuntoon. Kuten tänään siskon konsertti, josta aion nauttia, ja jonne yritän saada ystäviä mukaan. Tulossa myös vieraita, joita voin opastaa historian saloihin, myös talkoohenkistä askaretta.

Mutta...kyseessä voi olla myös myrsky, vieraita nuuskijoita jne. Täytynee katsella ympärille vähän tarkkaavaisemmin. Naapurissa oli kulkenut outoja hiippareita...

...vaikka jos katson tähtikarttaa laajemmin, taustalla on myös voimakas kuvio Jupiter sulkeutuva sekstiili Mars, joka voisi voimakkaampana kuviona kääntää nuo hiipparit mukaviksi vierailuiksi. Olen aika kysytty henkilö näissä päivissä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!