maanantai 7. toukokuuta 2012

Superkuu ja pölymyrskyt

Kuu oli minun kameralleni niin superia, että se triplaantui! Yöllä piti käydä yöpuvussa sitä ihmettelemässä ja kuvaamassa. Taisi vilu kättä vapisuttaa.

Jos tarkkaan katsoo, niin kuu on saanut sädekehänkin päänsä päälle.

Mars mennä jolkottaa jotenkin kumman hartaasti. Kuin sen toiminta-asenne olisi epäröivä. Onkohan niitä pölymyrskyjä siellä nyt ollut? Kun kerrottiin, että paluun jälkeen niitä voisi puhjeta.

Minulla niitä pölymyrskyjä kyllä riittää! Jos joku on ruusublogiani seurannut, niin tietää.

Nauratti kun sellaisen pölyytyksen jälkeen kohta poika soitti, että oisko äidillä automatkaa siellä ja siellä tiellä.
Kun oli pölykapselli lentänyt uudesta autosta. Suri että jos joku ajaa päälle. Tiesi tieosuudenkin, missä oli pahoja kuoppia ollut. 

Heltistähän se äidin sydän lähteä ajelemaan ja tuota kapselia katselemaan...pöly-sellaisethan ne lentelevät.

Ihme ja kumma! Juuri siltä tieosuudelta se kapseli sitten löytyi. Oli tarttunut kiinni pajujen oksistoon. Muuten se olisikin lentänyt kovassa tuulessa pitkin aavaa peltoa. Nauratti, sillä siinä se mollotti ojassa kuin tuo superkuu taivaalla. Kyllä poika huokasi, että sentäs jotakin hyvää hankalana päivänä. Kerroin, että on superkuun päivä. Kaikki kai suurentuu! Kuten hänenkin tekosensa. 

Sanovat, että on tulossa Jupiterin antoisa viikko! No on ainakin aurinkoa. Ja Jousimies-Kuu pitää huolta, että touhutaan eikä vitkastella. Näin on!

Tässä vähän parempaa superkuusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!