torstai 7. kesäkuuta 2012

Marsin kolmas paluu tälle keväälle!

Mars on kulkenut sinne ja tänne tämän kevättalven Neitsyen maisemissa ja aiheuttanut syntymäkarttaani kohden aikamoisia viivytyksiä. Johan saisi jo tapahtua!!! Mars on yhtymässä nyt kolmannen kerran omaan Mars-kohtaani, ja todella toivon, että jotain alkaisi tapahtumaan ympärillänikin. Itsehän olen raatanut hiki hatussa papereiden ja kaiken muunkin kanssa. Kotiasiat ovat vielä jumissa ja seinää jo riivitään ympäriltäni.

Siis minullahan on myös Neptunus para-aikaa yhtymässä Kalat-Kuuhuni 2. huoneessa ja siinäkin se on nyt pysähtynyt ja on peruuttamassa. Sainkin juuri kuulla, että asiat eivät toimi toivomallani tavalla, ei ainakaan hakemuksieni jäljiltä.

Mutta stop valittelut!!! Mars on nyt vauhdikkaasti menossa kohti Vaakaa ja siellä yhtymään Neptunuksen kanssa, samoin työnakselini kanssa. Joten herättelen toivoa, että kahvilahommani sujuu kuitenkin. Se on kutakuinkin valmis ja vieraitakin on aittakahvilassani jo istunut. Olen siihen tyytyväinen, vaikka kaikki muut rakennelmat pihamaalla ovatkin vielä tekemättä. Se elää omalla tahdillaan. Kunhan vain aurinkoa ja kesän lämpöä riittää.Joten ruusu ahertamiselleni ja kahvilalleni! Kaikki muu ympärilläni pyörii omalla tahdillaan kuten kosmiset voimatkin. Ennen kaikkea ruusu kaikille ihanille ystäville, jotka ovat olleet auttamassa ja tukemassa tätä pikkuista ideaani! Ja Ruusu Venukselle, joka on tehnyt kauniin kierroksensa ja luonut tuon ihmeellisen ruusukuvion jälleen. Astro-Taian blogissa siitä kerrottiin ihanasti. Katso Venus osio sieltä!

Uskon Venuksen uuteen aikaan ja sen voimaan, uusiin arvoihin ja uusiin ideoihin! Sen vauhdissa myös nyt  mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!