maanantai 13. tammikuuta 2020

Miten ymmärtää akseleita?

Astrologiakerho täällä Raahessa on yhä hengissä. Jäsenet tutkivat lisää ja porhaltavat pian tiedoissa ohitseni. Olen vähän jämähtäneessä tilassa. Kuun progressio on Vaa'assa. Tasapainottelen mielenkiintojeni, intohimojeni ja arkipäiväni kanssa.  Huomaan, että jotakin muuta on mennyt astrologisen intohimoni ohitse. 

Pari voimakasta ylitystä kartallani on ollut ja siinä vauhdissa mennä päästelen myötätuulessa tai niin ainakin luulen. Jupiter ja Mars ovat vähän aikaa sitten ohittaneet Ascendenttini ja Jupiter lähtenyt jälleen 12 vuoden kierrokselle käyden muistuttamassa paluullaan. Ajan pitäisi olla aika hektinen. Mutta työstän sitä mitä Marsin paluussa kartallani aloitin syksyllä. Kolmatta romaaniani (trilogia). Tähän olen juuttunut. 


Olen ymmärtänyt, että planeettojen ohitukset Ascendentillani ovat muutakin kuin vauhdittajia. Ymmärrän, että Ascendentti on syvin henkisen minän symboli, viis noista ulkonäkötulkinnoista. Koska Ascendenttini on Skorpionissa ja hallitseva planeetta on Pluto (Leijonassa huone 8), sitä voisi tulkita myös pienten kuolemien mahdollisuuksina eli henkisen minäni nahan luomisena. Eli ascendentti voisi olla myös tärkeä tarkistuspiste: Heittää ylimääräinen pois, vaihtaa roolia, vaihtaa vaatteita ja tarkastella, onko oikealla tiellä. Toiminko  siten, että se mitä teen on elämäni tarkoitus tai merkitys kasvulleni (Mars)? Miten hoidan ystävyyssuhteita (Marsin oppositio DC)? Pystynkö pitämään itseni kurissa, jotta ei olisi liikaa vauhdin hurmaa vai napsinko vain elämän pikku iloja, jotka voivat hämärtää todellista ja syvintä tarvetta (se Jupiter)? 

Entäs sitten MC ja IC? Niitä huomioidaan aika vähän. Ehkäpä kerholaiset sitä valaisevat minulle tässä astrologisessa horroksessani. Seuraavassa kerhoillassa otamme esiin nämä akselit.

Kas, kun tuntuu, että tiesin ennen enemmän kuin nyt! Siksi otin pari blogisivua tähän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!