sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Marsin paluun merkitys

Opin joskus ensimmäisellä astrokurssilla, että transiiteissa yhtymät ja varsinkin paluut ovat huomionarvoisia juttuja. Kaukaiset planeetat eivät montaa paluuta tee, mutta innostuin tutkimaan vikkelämpää planeettaa, Marsia. Olen ottanut sitä huomioon vuodesta 2011 asti. Pitääkö paikkaansa, että agressiivinen ja toimiva Mars paluillaan potkii esiin elämään joitakin uusia mahdollisuuksia?


Minä löysin seuraavanlaista:
- Vuonna 2011 Marsin paluun ajankohtana suunnittelin eläkkeelle jäämistä ja sitä kuinka toimin sairaan mieheni kanssa. Minun oli asennoiduttava aivan uudenlaiseen elämään. Ehkä Mars oli siinä suuntaa antava. Ymmärsin silloin Pluton vaikuttavan oppositiollaan Aurinkoon ja oli suuri taustavaikuttaja transiittikartalla. Samana vuonna jäin leskeksi.

Poimin silloin Tanhuan tulkintaa Marsin paluusta: 

Transintoivan Marsin yhtymä syntymäkarttasi Marsiin on aina varteenotettava tapahtuma, sillä tämän jakson aikana sinulla on mahdollisuus löytää kokonaan uusi motivaatio kaikelle tekemisellesi. Jotain hyvin innostavaa, sopivasti jännittävää ja erittäin mielenkiintoista on nyt tarjolla vastaanotettavaksi. Sopivasti uhmaa ja terveesti sotaisaa asennetta tarvitaan tavallista enemmän päästäksesi niiden asioiden kimppuun, jotka saavat sydämesi sykkimään ja silmäsi säihkymään lapsenomaisesta innostumisesta.

Jos uskallat lähteä mukaan elämän tarjoamiin seikkailuihin jopa pienellä riskillä niin palkkioksesi tulet saamaan jopa kahdeksi vuodeksi kokonaan uudenlaisen asenteen kaikkiin tekemisiisi olipa kysymys sitten työstä vapaa-ajasta tai kotielämästä. Jotta elämä maistuisi elämältä tulee sinun välillä nousta sotajalalle vallitsevaa paikoilleen pysähtynyttä ja turruttavaa jokapäiväisyyttä vastaan. Nyt on oikea hetki ihan hakemalla hakea vähän jännitystä ja seikkailua päivittäiseen elämääsi. Ellet uskalla pistää tuulemaan niin voit vain huomata kuinka pahalla päällä sinä osaatkaan olla. Kukas siitä hyötyy"

Kuinka irrallaan onkaan kokonaisuudesta tällaiset otokset! Aloitteleva astrologian harrastaja ei vielä pysty huomioimaan karttansa muita transiittiin liittyviä tapahtumia, huoneita esimerkiksi. Mutta millainen hirmuinen verkosto pitäisikään tietokoneellisesti luoda kaikesta huomioonotettavasta kartalla! Olen ymmärtänyt, että nuo transiittiotokset ovat vain suuntia näyttäviä ja kaiken rinnalla on hyvä opiskella itse koko astrologista karttamaisemaa, asia, jota itsekin olen pikkuhiljaa oppinut ymmärtämään. Ymmärtämään myös kaiken laajuutta kaikessa. Se on välilla suorastaan tyrmännyt minua, kuten astrologisen  kirjoittelunkin tauossa blogissani nyt voi huomata. Väsyy, kun aivot eivät riitä kaiken synteesiin.

Transiittilistoilta (oma astro/astro.fi) eri vuosilta on helppoa seurata Marsin kuten muidenkin planeettojen liikkeitä suhteessa omaan karttaan. 

- Vuonna 2013 Marsin paluu oli marraskuussa. Silloin opiskelin yrityskurssia ja haaveet olivat suuret perustamalleni kahvilalle pihallani. En tiedä muistinko silloin ottaa huomioon voimakasta taustavaikuttajatransiittia Neptunus yhtymä Kuu. Sehän saattoi luoda jopa illuusioita!

- Vuonna 2015 Marsin paluu osui lokakuulle, aika sattuvasti, sillä ruusujen tutkimusinto oli jo pitkällä ja intohimoista, että päätin kirjoittaa Ruusutarhani tarinoita, osan 1. (seuraavana vuonna osa 2.). Onneksi en osannut huomioida karttani muita transiitteja taustalla ( Pluto neliö MC ja Uranuksen oppositio MC)! Kovin ne olisivat kyseenalaistaneet kaikki taitoni ja rohkeuteni. Onhan aika rohkeaa jo yksin hoitaa isoa puutarhaa, taloa ja kesäkahvilaa. Saatikka sitten aloittaa kirjoittaminen ja julkaista jotakin! Mitä ihmettä luulin olevani! Rohkea ainakin.

- Vuonna 2017 Marsin paluu osui myös lokakuulle. Nyt suurena vaikuttajana transiiteista oli Pluton kolmio Marsille. Eikö mitä? Aloitin romaanien kirjoittamisen (trilogian), josta olen kirjoittanut kaksi ensimmäistä. Marsin voimaanko uskoin? Ehkä jossakin taustalla tämä usko. Mutta Pluton kautta ymmärtäisin sen henkisen tuen, mitä ystäväni antoivat minulle noina vuosina. Uskalsin eräällä lailla mennä myös kuoleman rajojen taakse, vanhan elämäni luo.

- Nyt vuonna 2019 Marsin paluu osui syyskuulle eli painaa päälle juuri nyt. Mitähän se puskee esiin? Olen aloittanut kirjasarjani kolmatta osaa, juoni valmiina päässä. Eikä taustalla olevat suuret transiitit ole sitä kovin estämässä (Uranus sekstiili Aurinko ja Kuu, toinen sulkeutuvana ja Kuulle avautuvana). Kun takana on syöpähoitojen surkea aika, noiden transiittien varassa voisi kerätä jälleen uusia voimia. Tosin taustalla on myös Neptunuksen oppositio Marsille ja taas varoittamassa suuruudenhulluudesta ja antaa suuntaa seuraavallekin vuodelle. Enkö sittenkään usko!! Pitäiskö vaihtaa hommia ihan toiseen alaan? Jättää kahvilan hoito ja muut haihattelut ja ehkä satsata aivan muuhun. Mihin? Elää vanhuuttako?

Kurkistin vuoden 2021 Marsin paluuta. Tuolloin suuret transiitit ovat häipyneet kartaltani. On ehkä aika rauhoittua ja todella jättää illuusiot? Enpä tiedä. En sittenkään elä astrologisten voimien osoittamalla tavalla. 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!