tiistai 23. lokakuuta 2018

Voimaplaneetta(ni) Jupiterin transiitteja ja kulkua

Jotta en saisi kauhean itsekeskeistä leimaa tässä, niin tulkitsen ensin yleisesti Jupiteria ja sen kulkua.

Svenbergin ja Nikulan transiittikirjat vierelläni.

Jupiter on yleisesti noin vuoden yhdessä merkissä, kierto 12 vuotta. Nyt se tosin on sahannut peruutuksillaan koko kevään ja kesän tuossa samassa Skorpionin merkissä ja on viipynyt siinä pitkään. Se ei ole varmaan ollut sille mieleinen paikka, koska sen luonteeseen kuuluu olla suuresti näkyvillä ja kailottaa riemullisia ylistyslaulujaan. Nyt se on joutunut rämpimään Skorpionin syvällisissä heteikköissä.. Se ei ole ollut omimmillaan. Ja aivan kuin se olisi nyt juuttunut joihinkin suomaisemiin, se etsii ees taas ulospääsyään.  Jupiterin perääntymisvaihe oli 8.1. - 10.7.18, asteissa 23-13 lainatakseni Alexandra Alvista Astro Logoksesta 106/2018. Tällä hetkellä Jupiterin paikka  on Skorpionin loppupäässä ja lähestyy sujuvasti Jousimiehen aluetta. Jupiter on jappassut kuin Sote eduskunnassa. Jupiter on ollut juovuksissa ja sekopäin. Se ei ole pystynyt ohjailemaan laajentumista yhteiskunnassa, ei menttaalisesti eikä fyysisesti, yrittänyt kyllä. Tulee mieleen syöpämyhkyräni, joka sekin olisi mielellään sairaaloisesti laajentunut, mutta Saturnuksen rajoittavalla voimalla (sytosmyrkyt) se on jopa rajoittunut ja pienentynyt. Mitä Jupiter tässä vaiheessa voisi tuoda yksityiseen elämääni, on tuo yhteys yhteiskuntaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Mutta.... kerron myöhemmin.

En voi olla lainaamatta suoraa tekstiä Logoksen sivulta 61, koska se varmasti kolahtaa niin monen elämään ja myös yhteiskuntaan: "Jupiterin ollessa peräytyvä, sen fokus kääntyy sisäänpäin ja alkaa sen tien löytäminen, joka kertoo, minkälaisia arvostuksia tulee olla, mitä oman elämän tulee pitää sisällään ja mihin tulee uskoa ja mihin ei. Varsinkin Skorpionin merkissä Jupiter vaikuttaa plykologisiin rakenteisiimme ja monet ovat tämän ajanjakson aikana polttaneet siipensä ja saaneet sisäisen transformaation päätökseen. Fenix-linnun lailla he astuvat ulos siitä mikä on ollut, poistaen sellaiset asiat, jotka eivät enää palvele itseä, vaikka usein on kyseessä sangen tuskallinen prosessi."

Tuo teksti osoittaa paljon yksilöön, mutta yhtä hyvin se voi osoittaa yhteisöömme Suomessa ja koko maailman tilanteeseen, mikä on vaikuttamassa näihin koordinaatteihin. Jupiter on ensimmäinen yhteisöplaneetta Marsin jälkeen (jos sitä nyt voidaan laskea henkilökohtaisiin planeettoihin) ennen Saturnusta. Mihin uskoa mihin ei. Minä uskon tällä hetkellä lääketieteelliseen teknologiaan, jätin jopa ruusujuuren ja pakurikäävän syrjään. Mihin uskoo ympäristöni? Mihin Suomi? Sote on kriittisissä käsissä. Some on tullut  syvän kritiikin alle ympäri maailman. Tähän voisi liittää myös Metoo-kampanjan.

Kuitenkin Jupiterilla on oma voimakas valonsa, se voi osoittaa sillä parasta mahdollisuutta löytää totuus. Myös yksilössä itsessämme. Mikä on totta, mikä roolia ja teennäistä pintaa? Tulee mieleen tuo "oman itsen painottaminen ja päämäärä", kun katselee esim. tämän hetken Idolsia ja muita kilpailevia ohjelmia. Tuomareilta ei jää näkemättä roolit ja matkimiset, vaikka kaikki tolittaa sitä että ovat oma itsensä. Eiväthän nuoret tiedä vielä paljoakaan omista kyvyistään ja omasta itsestänsä! 

Jupiter myös iskee silmää tuossa humalassaan ja vinkkaa, että kannattaa kokeilla uusia päämääriä, uusia polkuja, josta voi löytää sen omimman. Hurraa!!! Minä yksilönä olen löytänyt kirjoittamisen ilon ja huuman ihan kirjoiksi asti! Jousimies-optimismini tässä taivain rantoja maalaamassa.

Näin tulen omaan napaani ja karttaani. Missä alueella tuo Jupiter on humaltuneena laahaillut? Niinpä.
Huoneessa 12, alitatuntaa herättämässä ja huoneessa 11, sosiaalisuuden suuntaa näyttämässä, paikkaa yhteiskunnassa. Sen lisäksi se on ohittanut Kheironini kolme kertaa. On siinä pokkuroitu "haavoittuneen parajantajan" edessä monesti. Ei siis ihme, että olen joutunut luontosuhteessani (vaihtoehtohoidot) ja lääketieteen ristiriidoissa miettimään, mikä on oikea tie lääkitä nyt itseäni. 

Naurahdin, kun huomasin transiiteissani, että Jupiter on juuri nyt yhtymässä Urania-asteroidiin. Ilmankos blogeissani tartuin ensimmäisenä nyt astrologiseen blogiini jättäen vielä kolme muuta taakseni! Kuitenkin se on terveemmän merkki, että taas innostun aiheesta!

Jupiterin muut transiitit karttaani kohtaa: 28.9-18.11.18 on karttaani voimistamassa Jupiterin yhtymä Nousumerkkiini. Siitä olen tukea etsinyt, jos nyt voi yleensä etsiä astrologiasta tukea? Persoonallisuuden transformaatio positiivisella pläjäyksellä! Luoda nahkaansa, vanha tissi pois ja uusi tilalle? Ruumiin muutos ja varmastihan tällainen vaikuttaa persoonaankin! Sairauteni on ainakin laajentanut ystäväpiiriäni ja lähentänyt lähisukulaisia niin minuun kuin toisiinsakin. Eikö tuo ole Jupiterin yhteisöllistä vaikutusta, jos mikään?

Huomaan myös, että taustalla on Uranuksen sulkeutuva sekstiili Merkuriukseen 11.8 - 12.11. Annan siis palaa, kun on sen aika! Ainakin taivaan energiat tuikkii persoonani lävitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!