tiistai 4. huhtikuuta 2017

Painaako nappia vai ei?

Suomessa jos missään luulisi ihmisen olevan itsensä herra. Onhan meillä monenlaista vapautta. Itse saamme päättää monenlaisesta asiasta. Mutta se itsen Herra ei olekaan niin vain kuunneltavissa!

Mietin tuota, kun pitäisi painaa nappia ja jättää osa kohtaloa jonkin käsiin. Aika usea istuu yksin tietokoneen ääressä päättämässä painaako niitä nappuloita edessänsä vai ei. Ei ole aina vieressä keskustelijaa tai toista, jolta kysyisi.

Siis sehän on aivan kamalaa!! Muistan nuorena kuulemani ydinaseuhat. Maailma tuhoutuu, jos joku tärkeä henkilö painaa nappia. Ok. Nuoret painelevat noita näpyköitä aika iloisesti, jopa huolettomasti milloin lähettäen viestejä, niitä vihaviestejäkin, milloin tilaten tavaroita ja maksaen niitä kiltisti pankkitileiltään tai luottokorteillaan. 

Onko se sitten tämä ikä, että sen napin edessä empii vähän pitempään. Kun vähän tärkeämpi juttu pitäisi laittaa maailmalle, se pelottaa. Aamusta asti olen asiaa empinyt. Tehnyt muuta. Siivonnutkin välillä, käynyt ulkona, hakenut postia, kuunnellut peipon laulua ja juonut kahvia. 

Onko oikea aika painaa nappia? Tässä tapauksessa Enteriä.


Sitten muistin, että onhan minulla astrologia ja syntymäkarttani! Sieltähän ne suurmiestenkin astrologit lukivat, milloin on oikea hetki. 

Katselin ensin Tanhuan sivulta Ravun kuukausihoroskooppia. Jee! Siellä sanotaan mm. näin: Olet voimasi tunnossa ja valmis ottamaan isojakin riskejä työ- ja uramaailmassa....Asiat etenevät myötätuulessa.

Niin, mutta se koskee kaikkia Rapuja. Miljoonia. Samoin tämä päivähoroskooppi: Tänään menojalkaa vipattaa ja koet olosi helposti tavallista ahdistuneemmaksi sellaisissa tilanteissa, jotka tavalla tai toisella estävät sinua kulkemasta vapaasti ja toteuttamasta aidointa itseäsi.

No joo!

Sitten siirryin omaan astrokalenteriini. Merkurius avautuva sekstiili Kuu. No se nyt ei oikeastaan sano mitään. Tuo Kuu on muuten Ravussa nyt. Se enemmänkin sanoo. Viestintä pelottaa.

Siirryn omalle kartalleni ja siinä oleviin transiitteihin. Vautsi mitä sieltä löysinkään!

Uranus sulkeutuva sekstiili Uranus: Mikä energiakäytön vapaus! Kerran ihmiselämässä tuollainen kuvio. Uranus taivaalla Oinaassa kohdistuu oman karttani Uranus Kaksosissa 7. huoneessa. Uranus puhuu tavalla, josta puhun ylhäällä itsensä herruudesta. Tie on auki!!
Mars sulkeutuva kolmio Mars: Mars turvallisessa Härässä vastaan Neitsyt-Marsiani. Maaelementtinen kuvio. Kaiken pitäisi olla kohdallaan, sanoo Mars! 
Uranus avautuva kolmio Jupiter: Tuli-Uranus avautuu minun tuli-Jupiteriini. Upeaa!
Jupiter yhtymä MC: Jupiterin perääntyminen. Tässäkö tämä jahkailu sitten?
Chiron avautuva kolmio Asc: Vedellinen, tunteellinen kuvio; Kalat ja Skorpioni. Kun Kuukin on vielä Ravussa, niin siitä syntyy vastuuta ja vastuun ottamisen ja kantamisen pelkoa.

Astrologia puhuu minulle nyt niin voimakkaasti, että taidan painaa tuota typerää nappia. Siinähän se polkokin saa kyytiä!


1 kommentti:

  1. Kyllähän elämä sai kaasua taas lisää! On aikoja ja on aikoja. Taivaskin siihen vaikuttaa. Tällainen oli Mars kolmio Mars povaus ja sen mahdollisuus kannattaa käyttää. Mars kun potkaisee, niin antaa mennä!
    "Tällainen Mars-kuvio antaa sinulle hetkellisesti aivan uskomattoman työntövoiman kaikkeen sellaiseen tekemiseen, johon tunnet olevasi todella sitoutunut. Mitään ei voi mennä ratkaisevasti pieleen ja siksi nyt on paras mahdollinen hetki tehdä peruuttamattomia päätöksiä uusille poluille suuntautumisessa puhtaan innostuksen voimalla. Voima palvelee sinua vain silloin kun käytät sitä."

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!