keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Astrologiaa Raahen seudulla

Olen huomannut, että astrologia on todettu lähiympäristössäni erittäin kiinnostavana.

Kahden viime vuoden aikana olen rohkeasti pitänyt kaksi alkeiskurssia, joita juurikaan en mainostanut paljoa muuten kuin tuttujen keskuudessa sähköpostin ja facebookin kautta. Osanottajia oli kummassakin ryhmässä 7-8, ihan sopiva määrä.

Tämä on innostanut myös minua paneutumaan syvemmin ja tarkemmin astrologian maailmaan, vaikka tässä blogissani sitten posotan vähän vapaammin mielikuvieni kera. Ei mikään opeta niin paljon kuin opettaminen! Kurssin pohjalta opiskelijat innostuivat sitten itsekin tutkimaan enemmän.

Innostusta osoitti myös se, että porukka ei halunnutkaan erota niine hyvineen, vaan pyysivät jonkinlaista kerhoa, jotta voisivat kokoontua ja tavata uudestaan. Niinpä jo kahden vuoden ajan on osa (niitä, jotka asuvat kaupungissa) porukasta kokoontunut noin kerran kuussa tutkimaan astrologiaa lisää. Jokaiselle on annettu omia juttujakin tutkittavaksi, joita he sitten ovat luennoineet muille ja jakaneet täten tietoutta lisää. Astrologi Lila Patrikainen Oulusta on myös ollut kolme kertaa kerhopäivinä luennoimassa mm.  Saturnuksesta ja Nousevasta merkistä täällä luonamme.


Lila Patrikainen on lupautunut nyt pitämään kanssani uuden astrologisen perustietokurssin toukokuun 13 - 15. 5 tässä Ruusumuorin kahvilatiloissa. Jos osallistujia on enemmän ja muuten kylmää ja sateista, kokoonnumme kylämme Liikuntasalin kerhohuoneessa. Kaukaa tulevat voivat myös yöpyä tässä luonani. 

Ilmoitukseni on myös facebookissa omalla ja Ruusumuorin Kesäkahvila-sivuilla. 

Tietenkin kahvilallani on oma tähtikartta ja tänä päivänä astrokalenterin ystäväsivu ilmoitti Ruusumuorilta tällaista: Aika hauskasti!

Ruusumuorin kesäkahvila - Aika nauttia elämästä

Ystäväsi Ruusumuorin kesäkahvila on tällä hetkellä luovuuden virrassa ja voit tukea hänen innostustaan kannustamalla kaikkeen mahdolliseen hauskaan tekemiseen ja jopa esiintymiseen.

1 kommentti:

  1. Voi, voi! Köpelösti kävi astrokurssin! Monella asiasta kiinnostuneella keväthommat, joten osanotto jäi niin vähäiseksi, että päätimme siirtää kurssin syksyyn. Aina ei aika loksahda kohdalleen.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!