sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kosminen Kalat-energia ja Neptunus

Olen usein miettinyt kaikkea sitä, mitä tuolla avaruuden aalloilla oikein tapahtuu. Mitä kaikkea värähtelyä siellä elää ehkä taistellen toistensa voimista, toistensa tiloista? Siellä voi olla samanlainen valtataistelu kuin on meidän pienten maan ihmisten välillä. Värähtelytkin kohtaavat meissä toisemme, välillä puoleensa vetäen, väliin loitontaen ja väliin ärhennellen siitä mikä saa eniten valtaa.

Lueskelen Markus Hotakaisen kirjaa tähtitaivas, jossa hän hienosti mutta ytimekkäästi esittelee planeetat, kiintotähdet, tähtiryhmät ja galaksit.

Me elämme nyt Kalojen aikaa. Se tarkoittanee, että Auringon takana Maasta katsottuna sijaitsee Kalojen tähtikuvio, jossa on aika himmeitä 'valoja' ja siksi vaikea löytää taivaalta. Kartalla siihen ei ole merkitty galakseja (yleensä M ja joku numero), nähtävästi ovat niin kaukaisia. Siellä on kaksi tähtijonoa, toinen alkaen tähdistön kirkkaimmalla tähdellä alfa-merkinnöllä jonka nimi Alrischa on lähtöisin ehkä arabiankielestä, kuten useimmat. Nämä tähtijonot muodostavat V-kirjaimen näköisen kuvion.

Täältä sinkoaa meille värähtelyjä Auringon kautta, jotka usein yleistetään unimaisena olotilana, odottavana ja mietteliään syvällisenä aikana. On syytäkin levätä ennen kevään heräämistä, sillä Oinaan aika tarkoittanee jo toisenlaista toimintaa.
 
 
Tämä ei ole minun ottama kuva, mutta jotenkin tenhosi.

Onko hassua mielikuvaa? Ehkä. Mutta se auttaa minua ymmärtämään edes jotakin astrologisesta maailmasta. Siitä miten yleensäkin horoskoopit ovat syntyneet ja miten niitä käsitellään päivittäin, kuukausittain ja vuosittain. Syntymä on jännittävä hetki, arvaamaton (tai sitten ennalta määrätty?), jossa ensi töikseen kosmiset voimat ottavat syleilyynsä ja ravitsevat niillä hiukkasilla, jotka itse kutakin silloin saavuttavat, kuten tekevät planeetatkin, kuka mistäkin kulmasta. Tässä ihmettelee Rapu-tähtikuvion värähtelyissä syntynyt.
 
Sitä ihmettelen, että voiko todella kokemusperäiset tiedot tästä kaikesta pitää enää paikkansa noin 5000 vuoden takaa tai sen aikana koettuna. Sillä tähtitaivaskin muuttuu koko ajan. Jopa galaksit kasvavat, törmäävät, räjähtelevät ja kuolevatkin tai ainakin muuttuvat. Niiden jälkimainingit valovuosien päästä törmäävät Linnunrataamme ja Aurinkokuntaamme. Eivät ne voi olla aina samanlaisia. Sitenhän ne voivat muuttaa horoskooppimerkkien luonnetta paljonkin.
 
Kaikki muuttuu. Muuttuuko astrologinen tulkintatila sen mukana?
 
 
 Tämä on minun ottama kuva ja kuvaa muutosta, tiedostamatonta liikettä, sulautumista. Vettä.
 
Aurinkokuntamme planeetoissakin tapahtuu muutoksia. Vasta on todettu meteoriitin törmäys Kuussa.
Samanmoisia törmäyksiä tapahtuu muissakin planeetoissamme. Itse planeettakin elää räjähdellen, vesihöyryjä päästellen ja mikä mitäkin räjähtelyä luonteensa mukaan.
 
Kaukainen Neptunus on joka tapauksessa ollut kulmassaan hyvin antoisa minun stelliumiini (Merkurius, Venus ja Aurinko) jo kahden vuoden ajan, ja on antoisa vielä tämänkin vuoden. Eli Neptunuksen kolmio on todellinen Hannu Hanhen kuvio.
 
Ehkä olenkin ollut onnekas hyvin monessa asiassa, kaikkeahan ei voi edes tiedostaa. Tai jos negatiiviselta pohjalta asiaa katsoo, niin kaikki olisi voinut käydä paljon huonommin, suorastaan turmiollisesti. Siis suurkiitos Neptunuksen suosiollisille energioille!!
 
Laitan tähän vielä itselleni muistoksi Seppo Tanhuan niin täynnä hyvää ja toivoa olevan transiitin, joka tapahtuu ihmisen elämässä vain kerran.
 

Neptunus kolmio Aurinko

Tämän ohituksen voimakkuus on ****** tähteä.
Tarkka ajankohta 21.2.2014
Vaikutus alkaa 21.12.2013 ja päättyy: 24.3.2014
Tämä ohitus toistuu noin 60-120 vuoden välein.

Tiedät varmaan kuka on Hannu Hanhi. Samanlaisia piirteitä voit löytää tällä jaksolla omasta elämästäsi. Intuitiosi johdattaa sinua oikeiden ihmisten luo oikeaan aikaan ja pääset elämässäsi eteenpäin hanhenaskelin ilman näkyviä omia ansioita. Valittavaksesi jää käytätkö tämän mahdollisuuksien ajan rutiinien pyörittämiseen vähällä vaivalla vai haluatko edetä jollain tietyllä alueella oikein kunnolla. Viimeksi mainittu vaihtoehto edellyttää sinulta rohkeutta keskittää energiasi vaistonvaraisesti oikealta tuntuvaan kohteeseen.

Hienovaraisinta ja hellintä kosmista energiaa edustava Neptunus avaa nyt kanavia henkisten päämääriesi toteuttamiseen luovuutesi ja innokkuutesi välityksellä. Tämä jakso on palkkio sekä tämän että edellisten elämiesi aikana käyttämästäsi intuition, herkkyyden ja luovuuden lahjasta, joten älä suotta ihmettele vaikka jotkut päähänpistosi ja intuitiiviset ratkaisusi johdattaisivat sinut aivan uskomattomiin tilanteisiin. Mitä luottavaisemmin olet aikaisemmin suhtautunut alitajuntasi viesteihin sitä selvänäköisempänä tulet tällä jaksolla kohtaamaan loistavat mahdollisuutesi rakentaa itsellesi uutta, mielekästä ja innostavaa tulevaisuutta. Seuraamalla omia tuntemuksiasi opit enemmän ja enemmän luottamaan yhä selvemmiksi käyviin aavistuksiisi eikä mikään voi estää etenemistäsi itsellesi tärkeiksi tuntemillasi alueilla vaikka kuinka pitkälle.
 
---Tiedä häntä. Lehtiranta kirjassaan samanmoisesta kuviosta tähdentää, että tämä kuvio herkistää aisteja ja voimistaa matkasuunnitelmia, jos ei muuten niin mielikuvituksen voimin. Joka tapauksessa on totta, että mieleni on viimeisten parin vuoden aikana herkistynyt hyvin voimakkaasti kaikkeen taiteeseen, teatteriin, elokuviin ja musiikkiin. Kun katselen ihmisen luovaa voimaa näissä, alkaa sydämeni sykkimään tiheämmin ja kyyneliin liikutun. Ja onhan täkäläinen Neptunus Kalojen vesissä ja minulla osuen kolmanteen huoneeseen, missä etsiskelen sopeutumista elämääni. Luovuudessa on voimaa, kuten myös kauneudentajussa aistia sitä!

Sekä Kalat-energia että Neptunus liitetään usein luovuuteen. Ehkä nyt kannattaakin rauhoittua ja pysähtyä kuulemaan omaa luovaa voimaa ja  valmistaa sitä kevään koitoksiin. Uusi Kuukin on nyt syntynyt Kaloissa, joten samaa asiaa löytynee myös Liisan blogissa.

Ymmärtäisin, että Kuu on eräänlainen vartijamme meteoriitti-iskuissa. Se ottaa vastaan niistä useimmat vetovoimallaan ja Maa säästyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!