perjantai 25. lokakuuta 2013

Mukavaa lilluttelua Marsin sekstiileissä

On ollut lomailun ja löhöilyn aikaa, pientä jännitystä ja asioita joihin olen tarttunut. Olen hengitellyt aika keveästi. Sekstiilit ovat näköjään sellaisia vapaan ilmavia kosmisia tiloja, joista kannattaa ottaa vaarin juuri irtiotoissa ja virkistäytymisissä. Lueskelin tässä vähän sekstiilin ominaisuuksista enemmän: 

Kulmahan itsesään on 60 astetta, kuution kulma eli kuten Nikula nimeää kuvion 'kuusioksi'. Ympyrä jakautuu kuudeksi. En ymmärrä mitä sitten Nikula tarkoittaa sen toiminta-alalla 8, joka numerona viittaa toimintaan varmalta pohjalta, nk. rakentava luku. Henkiseltä pohjalta olen oppinut, että 8 on uuden alku, joka sopisi tähän sekstiiliinkin. Sillä seuraava muoto onkin sitten jähmeänä neliönä, johon voisi olla kiteytettynä sekstiilin vapaana pulppuava energia ja luovuus. Neliössä sen tulokset sitten ikäänkuin punnitaan.

Lehtirannan ja  Stenbergin kirjassa Astrologiset syklit ja elämänhallinta käsitellään näitä transiitteja henkilökohtaisina ja ikäkausisykleina. Mars kuulunee nopeutensa vuoksi henkilökohtaisiin sykleihin. Marsin sekstiilit Merkuriukseen antaa tilaa sanalliselle ja kirjalliselle ilmaisulle, sen sekstiili Venukseen antaa tilaa intiimeille ihmissuhteille ja sekstiili Aurinkoon itseluottamusta. Eli on aika tarttua elämän haasteisiin.

Kun tätä pähkäilen, niin varsinkin avautuvassa sekstiilin vapaassa ja hengittävässä ilmapiirissä olisi syytä pitää oman mielen ideariihiä, huomioida mahdollisuudet ja puhaltaa esiin luovan voiman tuli sekä ottaa lepuuttavaa vapautta fyysisessäkin muodossa, jolloin intuitiiviset kyvyt heräävät. 


Mars on ollut avaavissa sekstiileissä stelliumiini (Merkurius, Venus ja Aurinko) kahden viikon lomamatkan merkeissä ja varmaan kantaa hedelmää eteenpäinkin.

- Merkuriukseen Tanhuan sanoin "Nyt kannattaa keskittyä ihan tosissaan kaikkeen mikä tuntuu kulkevan ja jättää suosiolla kaikki vähänkään vastentahtoinen ja velvollisuuksiin perustuva touhuaminen niin minimiin kuin mahdollista. Sinulla on mahdollisuus ottaa todellisia harppauksia eteenpäin kaikissa itsellesi tärkeissä ja hyvältä tuntuvissa asioissa, joten käytä ihmeessä myötätuuli hyväksesi kun sitä kerrankin sattuu olemaan. Asiat jotka nyt menevät putkeen tulevat siivittämään sinut jatkossa todelliseen menestykseen elämässäsi."
...eli tosiaan jätin kotivelvollisuuteni ja lähdin tapaamaan siskoani Ruotsinmaalle, josta olen kertonutkin jotakin kissojen näkökulmasta, jotka olivat mukanani. Putkeen kaikki meni!

- Venukseen Tanhuan sanoin: "Marsin sekstiili Venukselle lupailee elämääsi kiinnostavaa ja nautinnollista aikajaksoa, jonka aikana tunnet itsesi voimakkaammaksi ja itsevarmemmaksi kuin normaalisti. Tämä aika on eräänlainen palkinto kaikista niistä asioista, joista olet viimeisten kuukausien aikana rohjennut nauttia oikein kunnolla."

- ja Aurinkooni Tanhuan sanoin: "Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin että varmasti nautit jokaisesta asiasta, jonka parissa puuhastelet ja vauhtia tulee riittämään ainakin pariksi kuukaudeksi eteenpäin. Tämä on myös erittäin hyvä jakso kaiken mahdollisen luovuutesi vaivattomaan ja onnistuneeseen toteuttamiseen, joten älähän säilyttele kynttilääsi vakan alla."

... tuota luovuutta ja ideoita toivottavasti alkaa sisimmästä purkautua. Monenlaista ehtii matkan aikana ajatella.

Aika osuvasti kaikkea tuota edelsi Marsin sulkeutuva neliö Ascendentilleni, jolloin todella punnitsin elämäni vaihtoehtoja ja mahdollisuuksiani. Sitten päätin tehdä matkan. Matka ei aina ole pelkkää fyysistä, vaan siinä kuljetaan useinkin kriittisesti omien syvyyksien vesillä ja puntaroidaan elämän eri vaihtoehtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!