keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Iloisesti Marsin kyydissä!

Olen seuraillut astro.fi-foorumin astrokalenteria ja osallistunut siihen odottaen, että jos tärppäisi. Ei tulosta ainakaan vielä. Ja tein ison mokan, kun vastasin Marsin kysymykseen, jossa oli esillä sen henkinen tai sitten agressiivinen leima. Menin vastaamaan 'agressiivinen' ja pieleen meni. Joten opin taas jotakin. Mars toimii jos toiminnassa on sydän mukana. Joten kertasinpas sieltä planeettahierarkiat.


Koska koko energianäkymä tämän hetken kartallani on suotuisa ja Mars iloisella tuulella, tein erään hyvin ratkaisevan aloitteen pari tuntia sitten ja jään mielenkiinnolla odottamaan kommentteja ehdotukseeni. Sitten voi olla, että tyttö menee tukka putkella jälleen.

Mars on tällä viikolla avautuvana sekstiilinä ascendenttiini. Jo silloin, kun se oli siinä yhtymässä muutama kuukausi sitten, aprikoin tätä samaista asiaa, kurkistelin sitä ja mietin. Ehkä mielessäni jo jotain silloin alulle laitoin. Näin osuvasti Seppo Tanhua on tulkinnut tuota kulmaa. Eli ota ajan laadusta kiinni!

Mars sekstiili Nousumerkki
Tarkka ajankohta 22.12.2012
Vaikutus alkaa 18.12.2012 ja päättyy: 26.12.2012
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Kaiken aloittamisen ja toteuttamisen kannalta tämä on varsin suotuisaa aikaa, sikäli kun voit täysipainoisesti toteuttaa ainutlaatuista persoonallisuuttasi. Omasta itsestäsi ja puhtaasta tahdostasi lähtevät asiat ovat jollain tavalla alitajuisessa ohjauksessasi, eikä sinun tarvitse tietoisesti ponnistella viedäksesi niitä eteenpäin. Pikemminkin päinvastoin, sillä monet asiat tuntuvat nyt toteuttavan itse itseään ikäänkuin palkkioksi päivittäisestä kyvystäsi päättää itse tekemisistäsi. Ellei sinulla ole tällaista omista asioistasi päättämiskykyä hallussasi, ei tämäkään jakso voi sitä tuoda tullessaan, ja aika menee ohitse juurikaan muista päivistä erottumatta.

Samanaikainen sulkeutuva kolmio deskendentille tuo myöskin tukea uusille aloituksille ja omaehtoiselle tekemiselle parisuhteen ja ihmissuhteiden sektorilla. Tämä jakso on palkkiota ennenkaikkea kyvystäsi oivaltaa läheisissä ihmissuhteissa esiintyvät ongelmat viestinä omasta persoonallisuutesi vastaisesta käyttäytymisestä. Sikäli kun sinulla on aivan lähimenneisyydessä noin vuoden sisällä ollut voimaa ja rohkeutta olla syyttämättä ihmisiä tai ympäristöä huonosta olostasi, saat nyt aivan yhtä yllättävää tukea ja ymmärrystä osaksesi monilta läheisiltä ihmisiltä, joilta et sitä olisi osannut lainkaan odottaa.

Jos fyysisesti lähin ihmissuhteesi on pahasti lukossa, toteutuu tämä jakso uusien ihmissuhteiden ja joskus jopa melkoisten ihastumisten välityksellä. Ota vain rohkeasti vastaan kaikki se apu ja tuki, jota nyt tarjotaan, sillä kaiken sen olet omalla ymmärrykselläsi ansainnut.
Tämä on niiiin kaunis, Tarleenan sanat 'Avaruus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!