keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Onko taivaalla vastausta siihen mikä risoo?

Väsyttää, vötöstää, ruoka ei lystä, uni ei maita, keljuttaa, yrittää kaikenlaista mutta pieleen menee, ei edes pannun pesä ota syttyäkseen. Ukrainako painaa vesielementtisen ihmisen maahan vai korona?

 


Yleisesti astrologinen maailmankuva maaliskuussa ei näytä hyvältä! Tanhua otsikoi maaliskuuta "Itsetutkiskelun ja oman voiman aikakaudeksi (Venuksen ja Marsin yhtymä)". Maailman tilannetta Tanhua ei katso hyvällä. Tätä luen otsa kurtussa, on uskaliasta puhetta:

"Pluton Venuksen, Marsin ja Vestan liittoutuma Kauriin merkissä on valtava energiapurkaus, jonka vaikutuksia on melko turha lähteä ennustamaan ainakaan ydinasevaltioiden keskinäisiin kahinoihin liittyvillä skenaarioilla. Kaikki maat, joilla on armeija, ovat valmistautuneet sotaan, vaikka kukaan esikunnan ylemmistä upseereista ei sotaan haluaisi ryhtyä. Sotaan päädytään usein syystä, joka ei meille tavan tallaajille koskaan selviä. Sotaan tarvitaan aina kaksi osapuolta niin valtioiden välisissä suhteissa kuin perheen sisäisissä suhteissa."

Johanna Karpov tulkitsee youtubissa maaliskuun tilannetta progressioiden kautta. Putinilla on prog.kuu Jousimiehessä! Johanna tulkitsee ajan syklejä progressiivisen Kuun 27 vuoden kierroksissa, joka on ihan mielenkiintoista. Hän etsii esimerkkejä menneisyyden Kuun kierron energioista.

Mutta en jaksa nyt maailman menoa seurata. Haluan keskittyä itseeni. Lähiympäristööni. Yritän pönkittää muita, mutta ensin on pönkitettävä itseä, että jaksaa.

Oma progressiivinen Kuuni on Skopionissa ja näyttää vaihtuvan vasta syyskuussa Jousimieheen. Kun nousumerkkini on Skorpioni, tuo on raskasta aikaa (näin taivaan kielellä). Ajatukset pyörivät syvällä, itsetunto koetuksella ja hartiat välillä painuvat. Tarttisinko miehen?! Tai jotakin potkua tarttisin minäkin itseni ulkopuolelta. Ja vieläpä 12. huoneessa!

Tuossapa taivas vastaa siihen mikä risoo! Pitäisi löytää enemmän maanpintaa, nähdä turvallisen kaunis ympäristö. Lunta on vielä puoli metriä. Tosin kirsikkatomaattien taimet ovat kasvamassa ja samettiruusun siemenetkin jo kylvin. Enkä muistanut katsoa edes onko kasvava tai vähenevä Kuu.

Vielä Tanhuan sivuille, josta nappaan transiitit. Ilmankos! SATURNUKSEN OPPOSITIO SATURNUKSELLE!!!  Juuri voimakkaimmillaan ja päättyy vasta kuun lopussa. "Kaikki voimat häviävät niin totaallisesti, ettei jaksa tehdä yhtikäs mitään".... jäk, jäk, jäk, puhuu Tanhua! Ilmankos olen tehnyt niinkin tyhjänpäivästä työtä kuin vanhojen kirjeiden ja korttien valkkaamista. Jotakin yritän nakata pois.

Koska, kuitenkin, Pluto-ihmisenä minulla on kuvio Pluto avautuva sekstiili Nousumerkki ja sehän pitää minua pystyssä, antaa tilaa hengittää, pakottaa aurinkoiselle keväthangille ja etsimään uusia kuvioita ajatusmaailmaankin. 

Taidan kutsua astrologiryhmän istuntoon kotiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!