tiistai 3. lokakuuta 2017

Karttoja Mars-blogistani

Tuolla facebookin astro-keskustelusivulla jäin ihmettelemään, millaiselta minun Marsin kyydissä-blogini kartta näyttikään. Ja olenko sitä edes tehnyt?

Löysin sen tämän blogin 2-vuotispäivältä, jolloin Mars oli tehnyt kierroksensa tässä.  Enpä juurikaan osannut tulkita karttaani. Liekö nyt yhtään enempää.


Aika jännä, että blogin kartan Asc on Ravussa, kuten itsellä Au-Ravussa. Tunteilla tehdään tätäkin blogia, täytyy myöntää. Aurinko Kauriissa kuitenkin hillitsee, ja järkikin on mukana. En kirjoita blogiani pöytälaatikkoon, vaan avoimesti bittiavaruuteen. Pluto on transiittina ollut yhtymässä blogini kartalla muutama vuosi sitten. Nythän on menossa blogini viides vuosi. Mitähän silloin tapahtui? Henkinen astrologinen heräämiseni? 


MC Vesimiehessä, laajentumista ja uskoa, että minua veljellisesti ymmärretään blogin lukijoiden taholta. IC Leijonassa. Kotona blogini toimii ihan omalla yksityisellä estraadilla, kuitenkin avoimesti maailmalle. Mars tuollakin Neitsyessä, tietenkin, koska silloin oli Marsin paluu, jolloin lähdin tutkimaan ja opiskelemaan astrologiaa blogin avulla. Viides huone, luovuuden ja itseilmaisun huone. Totta. Kuu oli tuolloin Härässä. Olen ollut varovainen, etten astuisi oudoille poluille tai kenenkään varpaille. On tärkeää ilmoittaa lainaus ja viitteet. Silloin kulkee turvallisella maaperällä, eikö? Onhan Jupiterikin Härässä. Ja minulle on ollut tärkeää löytää sopivia, itse ottamiani kuvia blogiini. Jos muuten, mainitsen lainaukseni lähteen.

Blogini kartalla on kultainen kolmio, loistaa kuin parahin tähti. Sehän on hyvän merkki, "Muutat kullaksi kaiken mihin satut koskemaan" , riippumattomuus ja yksin tekeminen kuuluvat tähän kuvioon. Mars, Kuu ja Aurinko, maakolmio! Tekeminen, tunne ja energia tasapainossa, jalat ihmeesti maassa. Kartalla on myös kehto-kuvio: "Valmiutesi riittää kaikkeen mitä elämässäsi haluat kokea". Juupa juu. En ole pelännyt tuoda esiin uskallusta tulkitsemiseen. Tosin se välillä on mennyt päin honkia, on pientä askartelua ilman kokonaisnäkemystä ja virhearviointejakin on syntynyt.  Nikki-ystäväni on niitä jokus korjaillut ja olkaani kopsauttanut, että mitäs se tonttu taas! Kirjoitustaito ajattelun pohdinnan ohessa on kärsinyt. En edes itse ymmärrä kaikkea, mitä olen joskus kirjoittanut. Mutta olen minä jotakin astrologiasta oppinutkin! 

Katsoin progressiota myös ja varsinkin Kuun progressiota. Sehän on alkanut tuolla Härässä viipyen siinä noin vuoden verran. Seuraavat kaksi ja puoli vuotta se on ollut Kaksosissa, jo aika itsevarmana jostakin osaamisestaan, huh, taisin kirjoitella paljonkin!. Ehkä lukijoita tuli tuolloin lisää. Astrologista pulppuamista todella. Sitten Kuun progressio tuli Rapumerkkiin. Olin omimmillani blogini energian kanssa, kun itsellä on Au-Rapu.  Blogi-opiskeluni ansiosta ja joidenkin kurssienkin pohjalta uskalsin pitää itsekin kaksi astrologian alkeiskurssia, enimmäkseen ystävilleni. Siitä on seurannut oikein kiintoisa astrologinen kerho, jossa viime talvena aloitimme huoneiden tutkimisesta Dane Rudhyarin psykologisen vireen saattamana (Astro Logos). Nyt syksyllä aloitimme uudestaan ja kävimme läpi 4. huonetta keskustellen siitä neljä tuntia, eikä se ole ollut mitään lööperipuhetta. Tippa oli välillä silmissä, välillä muisteloissa, välillä huumorin kyllästämästä naurusta. Se on ollut hyvä aihe keskustelun pohjaksi, kun samalla olemme omaa karttaa tulkinneet.

Eikä ihmekään tuo touhu, sillä onhan blogikartalla Merkurius Jousimiehessä. Blogi virittää opettamisen siinä kun oppii blogin pitäjäkin. Ehkä juuri tuolloin, kun pidin tässä muutama viikko sitten avoimen luennon siitä Mitä horoskooppi on, osui Kuuni jo Leijonan puolelle blogikartallani ja antoi ytyä. Aika rohkeaa! Toivottavasti pysyn omien seinieni sisäpuolella kuitenkin rauhallisesti blogia kirjoitellen, kun en ole osannut sitä lopettaakaan. Saapa nähdä.

Näin se bloginkin kirjoittelu voi viitoittaa elämän askelia jossakin suunnassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!