torstai 31. elokuuta 2017

Onkohan tässä perää?

Minulla on niin jännät paikat, jo astrologisestikin, että vähän nostin kulmakarvojani, kun luin astro.fi-sivuston viikonloppupovauksen. Nyt testataan, pitääkö tämä paikkansa. Eipä sitten muuta. Perästä kuuluu!

JÄNNITTÄVIÄ KOHTAAMISIA - EKSOOTTISIA TILANTEITA!

Sinä
Mars sekstiilissä Uranukseen palkitsee sinua kaikista viimeisten kuukausien aikana tekemistäsi radikaaleista ja uraa uurtavista uudistuksista omassa elämässäsi. Mitä ennakkoluulottomammin olet uskaltanut pyyhältää seuraamaan uusia tuulia ja mahdollisuuksia, sitä runsaammin tulet tämän lyhyehkön jakson aikana palkituksi. Tulet kohtaamaan yllättäviä ja raikkaita uusia asioita ja ihmisiä, jotka antavat kokonaan uutta suuntaa ja mielekkyyttä elämällesi. Luvassa on parhaimmillaan eksoottisia matkoja lähelle tai kauemmas ja vähimmillään jännittäviä ihmissuhteita, joilla tulee olemaan kauaskantoinen merkitys tulevaisuudellesi.


Myöhemmin: Pidin elämäni ensimmäisen yleisöluennon nimeltä "Taivaan valot - Mitä horoskooppi on" ?. Raahen Pekan Pimiöiden järjestäjä nimittäin otti minuun yhteyttä ja kertoi, että hän haluaisi rakentaa markkinahumun yhteyteen enemmän taidetta ja nimenomaan mystiikkaa. Joten siitä hetkestä lupauduin pitämään pienen luennon astrologiasta. Lupasin myös ottaa yhteyttä tarot-tulkitsijoihin, selvännäkijään ja energiahoitajaan. Esillä samassa rakennuksessa oli sitten muutakin, mm. Tiibetiläiset maljat ja italialaisen Rosan luento Aktiivisesta astrologiasta, mikä liittyi Aurinkopaluun tulkintaan. Siitä ei kylläkään yleisö paljoa kiinni saannut, kun täällä ei yleensäkään tiedetä paljoa astrologiasta, ei siis ole astrologian harrastajia, kuten ei varmaan missään pienessä kaupungissa.

Mutta rohkeasti otin esiin tietoni astronomiasta galaxeineen, Linnunratoineen, Eläinratoineen ja planeettojen arkkityypeistä. Matkustin nettikuvineni tähtikuvioista pikkuhiljaa ensimmäiseen syntymäparkaisuuni. Siinä otin yleisön keskeltä jonkun Auringoksi ja osa yleisöä sai esittää eri tähtimerkkejä. Näin toin esiin Aurinkomerkkini ja Nousevan merkkini eli miten ne syntyvät. Siis oikeastaanhan lehdissä pitäisi Horoskoopin sijasta olla maininta "Aurinkomerkkisi tulkinnat" eikä horoskooppi. Tätä en maininnut luennossani.

Kahtena päivänä pidin luennon ja yllätyin. Varsinkin toisena päivänä huone oli täynnä uteliaita, hyvin keskittynyttä yleisöä, jotka kiittivät selventävästä luennosta.

Vielä en ole juurikaan saanut jälkikommenttia, mutta tarot-tulkintaani oli jono, usea astrologian kuulija ja siellä he juttelivat uteliaisuudestaan astrologiaan. Otan tarot-tulkinnassa huomioon toisen Au-merkin ja muutakin, jos tietävät sen.

Onneksi siis kartallani oli myös Saturnus yhtyneenä suureen Jupiteriini siinä 1. huoneessa. Oli pakko tarkkaan ja kriittisestikin miettiä, mitä kerron yleisölle ja mitä en! Mutta onneksi tunnen kotikaupunkini.

Siis taisi tuo Marsin sekstiili Uranukselle pitää paikkansa! Mars jatkaa nyt kulkuaan minun Venukseeni, Merkuriukseeni ja Aurinkooni sekstiilillään. Ja huomioni tähän kiintyi juuri sen vuoksi, että tämä sekstiili aloittaa myös stelliumini avautumisen. Siis Marsin kaikki sekstiilit ovat avautuvina tähän.

Anna elämän kantaa!

2 kommenttia:

 1. Rohkea rokan syö.. hyvä sinä!
  Asteroidifriikkinä lykkäisin kartallesi yhen muusan,
  elikkä ajankohtaan ja tekemisiisi sopivan Uranian (30)
  ja vieläpä sen paluun (itelläkin ihan kohta, ovat meillä melkeinpä yhtymässä, siksiköhän tässä kahestaan näitä taivastapahtumia pähkäilläänkin..:))
  ja
  kun se vielä yhtyy kartallasi astrologian opettajaksikin tituleerattuun
  viisaaseen opettajaan Chironiin,
  niin onks siinä ennää paljon mithää tekoa yhellä Uranuksella..
  muuta kuin se sun
  tahon olla VAPAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Olethan sinä astrologian opiskeluni aikojen alusta asti ollut se vierellä kulkija mitä parhaimmasta päästä. Ei kai siis ihme, jos meillä on Urania samoissa lukemissa. Minulla muistaakseni 12.huone. Enpä tiennyt sitä että Chironia noin tituuleerataan! Tarraudunko liikaa Marsin liikkeisiin? Se on ainoa planeetta maa-elementissä, siksi varmaan, pelastusrengas vetisillä ulapoilla. Ja koen tuon stelliumini tuollaisena tärkeänä henkilökohtaisena pisteenä kartallani. No vapaushan on minulle tärkeää, myös se sananvapaus. Mietinkin usein mitä se minun vapaus tarkoittaa ja sisältää. Vapaudellakin voi olla ihan subjektiivisia tulkintamuotoja. Mukava kun kävit "kylässä"!

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!