lauantai 26. elokuuta 2017

Mitä sekstiilit ennustavat?

Hyvää ja hyvää ja iloista mahdollisuutta!

Iltojen pimetessä on hauskaa palata taas astrologian opiskelun pariin. Piti taas kerrata mielessä ja luntata tietoja. Mitä se sekstiili oikein lupasikaan? Törmäsin Astrologian Taikaan ja helppoon nakkiin tässä. 

Minulla nimittäin on kaksi mahtavaa sekstiiliä syyskuun aikana. Uranus sulkeutuva sekstiili Uranus ja Jupiter sulkeutuva sektiili Jupiter. Huhhuh! Sulkeutuva. Se ei aloita noita mukavia asioita, vaan antaa kaiken työn päätteeksi mukavan paketin, jossa voisi olla lahja tai kutsu tai vinkki tai kiitos tai sumppi, ainakin kiri-kiri-huuto jonnekin maalin suuntaan. 

Sekstiili eli kuutio, ympyrä jaettuna kuudella eli 60 astetta. Sekstiili on ymmärtäväinen ja avoin. Se voi olla myös malttamaton, keskeneräinen, hyvään uskova ja pettäväkin. Hyvin monitahoinen.

Tässä minulle purtavaksi Jupiterin sekstiili tuolta astro.fi-sivustolta:

Muiden tavoin sinäkin olet syntymähetkesi mukaisesi hyvin herkässä kontaktissa kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan sosiaaliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen. Tämän synnynnäisen yhteyden välityksellä sinulla on aina mahdollisuus sovittaa omat intressisi ja tavoitteesi menestyksellisesti ympäristösi tarjoamiin puitteisiin. Tietyin toistuvin aikavälein tämä yhteys pelaa suorastaan loistavasti ja juuri nyt on menossa tällainen toimiva jakso sinun elämässäsi. Jotta pystyisit hyödyntämään ajan tarjoamat etenemismahdollisuudet tulee sinun kuitenkin pystyä seuraamaan omia vaistojasi ja tuntemuksiasi, sillä kenelläkään sinun lähelläsi elävistä ihmisistä ei ole käsitystä siitä, millaiset sosiaaliset kontaktit ja ihmissuhteet tulevat jatkossa parhaiten tukemaan juuri sinun urakehitystäsi. Ellet pysty tässä vaiheessa tekemään itsenäisiä päätöksiä siitä, mihin yhteisöihin ja yrityksiin tai harrastepiireihin haluat mennä mukaan, niin et tietenkään pysty millään tavalla nauttimaan tämänhetkisestä kyvystäsi kohdata tulevan menestyksesi kannalta oikeita ryhmittymiä ja ihmisiä.

Jotta pystyisit, ellet pysty ja et tietenkään pysty! Totta on, että haasteita pitää ottaa. Mutta pystyykö niitä toteuttamaan positiivisella tavalla? Mettään voi mennä! Sen näkee vasta siellä maalissa. Tässä puhuu nyt Ilma-Jupiter 9. huoneessa minun Tuli-Jupiterilleni 1. huoneessa. Ilma antaa happea tulelleni. Sehän voi leiskahtaa arvaamattomasti. Jos laittaa tässä vaiheessa kehiin jotakin opittua ja haluaa testata sitä opittua, niin tarvitsee yleisöä tai kohteen. Sen olen tehnyt, joten sekstiili osuu kyllä aika napakasti elämän tilanteeseeni. Esimerkiksi voisin ottaa vaikka astrologian, jonka opinnot aloitin 2007 eli kymmenen vuotta sitten. Mitä siis nyt?

Tässä Uranuksen sekstiili samalta sivulta. Sehän kestänee tuonne marraskuulle asti. Hauska tulkinta:

Universaalinen kehitys pysähtyisi välittömästi ellei jokainen ihminen opettelisi jatkuvasti olemaan muista riippumaton ja itsenäinen yksilö. Tämä jakso antaa sinulle aivan uskomattomat oivalluksen lahjat tilanteisiin, joissa sinun pitää keksiä keinot murtautua irti elämääsi tarpeettomasti rajoittavista tekijöistä. Tämä transiitti tulee kaikille täsmälleen samassa iässä ja se laukaisee jokaisen ihmisen geeneissä olevan itsenäistymiskoodin positiivisessa ja usein humoristisessa hengessä, joka valitettavan usein jää kanssaihmisiltä huomaamatta. Luontainen kykysi vapautua sinuun kohdistetuista rajoituksista ja vaatimuksista tämän jakson kuluessa saattaa sinua rajoittamaan ja kahlitsemaan pyrkivät ihmiset usein voimattoman raivon valtaan ja siksi sinun kannattaisi ajan laadusta ja helppoudesta tietoisena vaivautua lyhyesti kertomaan, että mittasi on tullut täyteen ja että uudet säännöt rakennetaan sinun ehdoillasi. Tällainen asiallinen ilmoitus palvelee sinun tulevaisuutesi kannalta montaakin tarkoitusta. 1. Muut ymmärtävät että et tee tätä kiusallasi. 2. He huomaavat heti että olet tosissasi. 3. He ymmärtävät että jotain on tosiaan ollut pielessä sinun kannaltasi katsottaessa. 4. Heidän kunnioituksensa sinua kohtaan lisääntyy, koska ilmiselvästi otat heidät huomioon, vaikka se ei päätöksiisi mitään vaikuttaisikaan.

Voin heti todeta yhden asian, joka toteutuu tuossa. Olen aina ollut kamalan riippuvainen siitä, että iso pakastin tulee talven varalle täyteen. Hikihatussa olen raahustanut metsiä ja poiminut marjoja ja sieniä. Kaikenlaista. Kunnes keväällä olen huomannut, että suuri osa marjoista on käyttämättä. Niitä sitten hikihatussa mehustan tai käytän viinin tekoon. Olen siis riippuvainen pakastimen täytöstä. Nyt tyjennin sen ja jätän sen nurkkaan pöytätason rooliin. Hankin uuden jääkaappipakastinyhdistelmän, jossa on minulle riittävä pakastin. Jätän metsissä raahustamisen ja mehustamiset. Puutarha riittäköön kulkemiseeni. Juuri äsken kävin läpi kaikki suuremmat ja pienemmätkin pakastinpurkit ja aion niistä luopua. 

Että sillä lailla! Uranus tiesi. Tuossa sekstiilissä on toisinpäin. Siinä on Tuli-Uranus 4. huoneessa ja Ilma-Uranus 7. huoneessa. Eli happi ei puhalla tulta. Tämä on vähän laiskempi sekstiili. Näin minä sen tulkitsisin. Eikä minun juuri tarvitse tuota pakastinta enempää vapautua. Olen aika riippumaton ihminen vai olenko? Tosin olen riipuksissa kissojeni kanssa, puutarhani kanssa, talon kanssa ja kahvilanikin kanssa. Sen tosin olen tältä kesältä sulkenut ja muutenkin se on vähän lopun edellä. Ensi kesänä pidän sitä auki vain heinäkuun. 

Joka tapauksessa Uranuksen sekstiili on ikäkausisekstiili. Uranuksen kiertoaika on 84 vuotta. Minä olen pian 70 eli tuon sekstiilin kohdalla. Moni tässä iässä joutuu luopumaan riippuvuussuhteistaan, ainakin vanhoista, jopa asunnostaan, mutta tulee muuta tilalle. Sillä liian moni tässä vaiheessa on riippuvainen läheisistään ja yhteiskunnan palveluksista. Koskaan ei tiedä kuinka pian. Eiköhän me aina olla riippuvaisia jostakin. Se kuuluu ihmiselämään.

Kurkistan Lehtirannan syklikirjaan Uranuksesta ja etsin jotain muuta valaisevampaa tälle sekstiilille. Siellä korostetaan ideoiden saamista (no niitä ei kyllä puutu), päämäärän selvempää valaistumista ja erilaisia ihmisiä, yhdistyksiä ja ryhmiä. KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!