maanantai 1. toukokuuta 2017

Viides Jupiter MC:lläni!

Kun viimeisimmillä sivuilla olen pohtinut tuota Jupiteria, sen paluita ja siinä antavia mahdollisuuksia, en voi olla laittamatta tähän, en vielä itse Jupiterin paluuta, mutta sen yhtymä Keskitaivaalle. Sen Jupiter tekee nyt syntymästäni viidennen kerran. Ja tuo kuudes Jupiterin paluu tapahtunee ensi vuonna. Tänä vuonna se tekee yhtymää Nousumerkilleni. MC-yhtymän olen ottanut vastaan lupautumalla ensi kesänä taas uudenlaisiin toimiin,  näköjään.
Hullu mikä hullu!! 😍

Kuvassa viime kesäinen ruusujuuri kuvaa hyvin tuota laajentuvaa, lahjo-
jansa antavaa Jupiteri.

IC:llä se kertonee kotini muuttumista kuusi vuotta sitten avoimeksi kotikahvilani myötä ja haastaa nyt uusia ulottuvuuksia. Näin se taivas puhuu astro-fi-sivustolta poimittuna tulkintana:

Ajan henki
Jupiter käynnistää uuden ajan uran ja ammattisi alueella, Menestys on seuraus aidosta innostumisesta.
Sinä
Sinulla on tämän transiitin myötä alkamassa uran ja ammatin alueella uusi 12 vuoden mittainen laajentumisen ja kehityksen jakso. Monia uusia mahdollisuuksia on tarjolla ja voit tuntea sisimmässäsi niiden vetovoiman. Silti uusien haasteiden vastaanottaminen ei ole lainkaan yksinkertaista tai helppoa, koska joudut samalla luopumaan siitä turvallisuudesta, jonka tämänhetkinen asemasi sinulle tarjoaa. Monet jättävät tilaisuuden käyttämättä pelätessään siihen sisältyvää riskiä, jolloin urakehitys jää polkemaan samoille sijoilleen seuraaviksi 12 vuodeksi.
Ajan laatu on joka tapauksessa otollinen ainoastaan sosiaalista elämääsi uudistaville tapahtumille ja niihin kannattaa nyt keskittää kaikki mahdollinen huomio, sikäli kun haluat hyödyntää luonnollisena rytminä toistuvan nousukauden elämässäsi. Ellei riskinottokykyä löydy tällä suotuisalla jaksolla, tulevat myöhäisemmät ratkaisut olemaan todella heikolla pohjalla. Ainoana mittarina on se, mitä todella haluat työksesi tehdä, ei mitä se taloudellisesti juuri nyt merkitsee. Innolla ja sydämellä tehty työ palkitsee sinut tulevien vuosien aikana moninkertaisesti suhteessa siihen vanhaan ja rutiiniksi muodostuneeseen puurtamiseen, joka saattaa nyt tuntua taloudellisesti turvallisemmalta ratkaisulta.
Samanaikainen oppositio keskiyölle saattaa sinut tekemisiin noin kuusi vuotta sitten aloittamasi koti- ja perhe-elämän uudistamisvaiheen kanssa. Niiltä osin, kun et ole pystynyt toteuttamaan etsivää ja tutkivaa persoonallisuuttasi johtuen kotijoukkojen vastarinnasta, tulet nyt tuntemaan suurta tyytymättömyyttä kaikkea kotiin ja perheeseen liittyvää sidonnaisuutta kohtaan. Sisäisen turvallisuuden arvot muuttuvat nyt konkreettiselta tasolta henkisille tasoille, etkä voi olla tyytyväinen siihen, että kaikki on ulkoisesti hyvin.
Ainoastaan sellaiset kotiin liittyvät asiat, jotka antavat sinulle henkistä tyydytystä ja iloa, voivat kehittyä edelleen. Ne osa-alueet, joihin nyt olet tyytymätön ja jotka ahdistavat sinua, tulevat jatkossa vain lisäämään pahaa oloa, kunnes joku ei enää kestä ja koti hajoaa. Voit pelastaa tilanteen kuuntelemalla ahdistustasi ja tulemalla tietoiseksi kaikista niistä kotiin liittyvistä asioista ja ihmisistä, jotka ovat ahdistuksesi aikana läsnä. Näin tulet luonnollisesti irrottautumaan henkistä turvallisuuttasi rajoittavista tekijöistä elämässäsi. Ellet uskalla kuunnella pahaa oloasi ja lähteä tietoisesti korjaamaan käyttäytymistäsi, voit varautua nopeaan ongelmien kasaantumiseen sinun ja läheistesi välille.
Tein tulkinnan karttasi ohituksesta:
Jupiter yhtymä Keskitaivas
Alkaa: 31.03.2017, voimakkaimmillaan: 01.05.2017, päättyy: 15.05.2017

Kyllä Jupiterin kulmia kannattaa pitää silmällä! Tuohon edelliseen liittyen on toinen Ruusutarhan tarinoita-kirja valmis ja saan sen painettuna postista tällä viikolla! Onnittelut sille! Aika hyvä ajankohta!

Ps. Piti tarkistella ja korjailla! Ja vielähän se Jupiter on perääntymisessään, joten se oikein hinkkaa tuota MC:täni ja varmistelee asioita purkaen epätietoisuuksia. En ole enää epätietoinen.

Moderni tanssia... Dance Moms - One Call Away - Audio Swap HD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!