keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Mars sulkeutuva neliö Mars

Transiittina Mars Kaksonen sulkeutuva neliö Mars Neitsyt 18 astetta!

Milloinkahan transiitit voisi ilmoittaa noin tarkasti, noin henkilökohtaisesti? 

Kuitenkin on jo hienoa, että ilmoitus on sulkeutuvana tai avoimena. Minua on kiehtonut kaikki tuo Marsin kulku. Miten se nyt menikään?

Mars yhtymä Mars lykkää uutta kehiin. Ensin avautuvat: Sekstiilissä siinä on jo vauhti päällä. Neliössä on syytä huomioida missä mennään ja mitä on korjattavissa. Kolmiossa tuntuu hyvältä. Oppositiossa tulee hankauksia, jotka on syytä selvittää. 

Sitten tulevat sulkeutuvat: Kolmio tuntuu turvalliselta, jos on tehnyt töitä. Neliössä voi vielä vetäytyä vaikka koko hommasta, jos se ei ole sitä omaa, kun taas motivaatiossa käytetään hyvää energiaa. Sekstiilissä kiitos seisoo! 

Kyllä vain! Ruusutarhan tarinoita, osa 2, on tullut painosta. Nyt vain sitä kauppaamaan. Kaksosenergia Marsilla on puhuttelevaa, torvella toitottelevaa. Tosin olen jo siitä vähän toitotellutkin. Ja varsinkin kun Mars luo energiaansa vuorovaikutuksen alueella, huoneessa 7, niin onko parempaa ajankohtaa luomuksen esilletuomisessa? Ehkä sekstiilissä katsotaan sitten kuinka kirja on mennyt kaupaksi.Mutta nyt mieleni tekee vähän penkoa ja tutkia, kuinka eri astrologit ovat tuota neliötä tulkinneet.
Tässä Seppo Tanhuan ja tietokoneen tulkinta siitä:

Tämä on samaan aikaan yksi Marsin tehokkaimmista ja tuhoisimmista kohtaamisista syntymäkarttasi Marsille. Tällaisena aikana solusi eivät hyväksy minkäänlaista väkisin tekemistä ilman kapinareaktiota sisimmässäsi. Kun olet tästä tietoinen, voit suunnata energiasi 100% omiin juttuihisi ja huomaat suunnitelmiesi suorastaan lentävän eteenpäin. Ellei joku huvita, niin ainoa viisas ratkaisu on jättää se homma tällä kertaa tekemättä.

Raimo Nikula, Planeettavoimat elämän rytmittäjinä, poimin siitä osan:

Marsin kovat kulmat Marsiin ovat hänellä ankarammat. Aika on kiristynyttä ja riidanhakuista. Tunnet kiihtyväsi, olet yliherkkä ja virittynyt. Taistelu edessä, pyrit päämäärääsi suorinta tietä.Opettele kuuntelemaan mitä sanottavaa muilla on. 

Sven Stenberg ja Erkki Lehtiranta, Astrologiset syklit ja elämänhallinta:

Tehotransiittina tunnettu Marsin neliö Mars voi nostaa pintaan impulsiivisuutta ja kärsimättömyyttä. Energian on kerta kaikkiaan päästävä purkautumaan, tavalla tai toisella. Ole kuitenkin tarkkana, ettei se purkaudu hyökkäävyytenä tai riidanhaluna. Nyt voit mahdollisesti menettää malttisi tai ruveta äksyilemään ja kiukuttelemaan. Et millään malttaisi olla jonon viimeisenä, vaan haluat olla kaikessa ensimmäinen. Seksienergiasi voi olla hallitsematonta tai kenties jopa kovakouraista, tai vaihtoehtoisesti voit itse joutua tällaisen energian kohteeksi. Nopeutta ja voimaa vaativille urheilusuorituksille tämä on todella otollista aikaa edellyttäen, että tarvittava tulen elementti on mukana.

Omat mietteet:
Se, että olen oppini ottanut juuri Tanhuan transiittien kulussa jo vuosia, vaikuttaa, ja olen oppinut jotenkin siihen jouhevaan juonenkulkuun jo tutkiessani blogissani alunperin Marsin kulkua kahden vuoden ajan. Nikulalla noissa transiiteissa on mukana planeettojen kulut myös huoneissa, mikä ohjaa rakentavammin kokonaisuutta siltä kannalta. Lehtirannan ja Stenbergin tulkinnassa on enemmän edustamassa juuri itse Marsin energia ja kuten tuossa lopussa, siihen otetaan elementit mukaan. 

Olisikin aivan liikaa vaatia yhdeltä astrologilta tulkintaa, jossa olisi sekä kulmien juoni, huoneiden sisältö ja elementitkin mukana. Liian laaja kokonaisuus ja sellainen teos olisi paksu!

Se, että olen purkanut tuota energiaa etupäässä luovuuteen viimeisen vuoden aikana, on oma lukunsa. Energiaa on purettu. Se on ollut paljolti yksinäistä purkamista, maalaamista ja kirjoittamista. Ja tottakai sitä vähän kärsimättömänäkin odottaa ulkopuolisten reaktiota. Sitä vain aina haluaa olla olemassa. Vuorovaikutus sisäisen ja ulkoisen kanssa hakee aina tasapainoa. 

Minulle suotiin, että sain harjoitella flamencoa neljä vuotta. Siinä jos missään pyritään kontrolloimaan kehon energia. En oppinut sitä koskaan... mutta sain tuosta ihanasta tanssista aavistuksen. Mutta tässä flamenco-opetusta, missä kasvatetaan energian keräämiseen ja sen käsittelyyn upeasti.

2 kommenttia:

 1. Onnea Ruusuopukselle, kansikin kaunis ku mikä!
  Oisko Jupiterin julkaisutoimintaa MC:llä myös tuo?
  Ootko huomannut mitenkä Marsin merkin vaihdon progekartalla?
  Tuoko se esille Skorpioni poikaa?
  Meinaan kun itellä tuo Venus liittyy paljon myös tyttäreen,
  synastriassa Venus - Aurinko+Merkurius yhtymä,
  ja nyt kun tr Venus liikkuu kodin huoneessa, niin olen menossa tsekkaamaan tyttären uuden kodin viikonloppuna.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nikki muistutuksesta! Vilkaisin progekarttaani ja tosiaan, Mars tulossa Skorpioniin. Kyllä varmaan poikaankin liittyy. Seuraan nimittäin koko ajan hänen pyöräilykarttojaan. On ajelemassa ympäri Eurooppaa, tällä hetkellä Belgiassa. Hän lähetti minulle nuo päivittäiset kartat, missä kulkee. Ja muutenkin, on huoleni päällä. Hänellähän on sama Mars Neitsyessä kuin minullakin, joten hänelläkin siirtynyt Vaakaan huoneessa 9. Hänellä on vielä Kuu Härässä. Pitää saada olla yksikseen luonnon kanssa.Kyllähän kirjaani olen ollut viimiestelemässä noiden Jupiter MC:n aikoihin.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!