keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Töks, töks - tökkii!

Vielä tuohon transiittilistaan. Siellähän ei näy henkilökohtaisten planeettojen osumaa karttani planeettojen sijaintiin. Sen sijaan taas astro.fi:n sivuston astrologisella kalenterilla tällaiset pienetkin kulmat ovat näkyvillä ja saan niistä tiedon gmail-postiini. 

Seppo Tanhualla on siellä video, jossa hän selittää aika juurta jaksain selvällä hitaalla puheellaan, miten se toimii. 

Tiedän myös sen, että kokeneemmat astrologit ja astrologian harrastajat viis veisaavat tuosta sivustosta, eivät ainakaan siitä mitenkään mainitse. Minulle se kuitenkin on ollut suuri koulutuskenttä, jossa olen turvallisesti nimimerkinkin takana saanut kysellä, udella, kokeilla ja oppia. Tästä olen usein puhunut. Se on hyvä koulutuskenttä! Seppo Tanhua on luonut astrologisen maailman, minne on helppo mennä, pikku hiljaa ymmärtää ja päästä kiinni astrologisiin käsitteisiin. Jopa helpommin, kun lukemalla kirjaa.Eilen aamulla avasin uuden transiittitiedoston sähköpostissani ja mielessäni naurahdin. Niin osuva se oli!

Mars neliössä Saturnukseen saa suksesi tökkimään pahemman kerran sellaisten sitoumuksien ja velvoitteiden kohdalla, jotka eivät enää vastaa tarkoitustaan elämässäsi. Kosminen virtaus on tällä hetkellä tavallista voimakkaampi ja se osaa kyllä vastustaa kaikkea sellaista tekemistä, joka pyrkii vastavirtaan.
Nyt on oivallinen hetki tarkkailla kaikkien velvollisuuksiesi todellista luonnetta ja aivan uskomattoman upeaa olisi, mikäli pystyisit lopettamaan turhan raskaaksi käyneen melomisen niissä asioissa, jotka tällä kertaa tuntuvat tosi hankalilta ja raskailta. Voit voittaa tosi paljon sekä aikaa että rahaa, jos nyt uskallat tunnustaa edes muutaman asian elämässäsi käyneen liian sitovaksi ja annat itsellesi luvan tehdä jotain muuta sinä aikana, jonka normaalisti käyttäisit jonkun toisen ihmisen tai asian hoitamiseen.
Mars avautuva neliö Saturnus
Alkaa: 06.01.2018, voimakkaimmillaan: 10.01.2018, päättyy: 14.01.2018

Marsin kuviot Saturnuksen kanssa ovat aina vähän varoittavia. Tuota lukiessa mietinkin, että onkohan oikea päivä viedä 17 vuotta vanha autoni katsastukseen. Ei ollut, tai oikeammin se sai kuulla kunniansa. Eihän se läpi mennyt. Jarruihin tarvitaan uusia jarrulevyjä ja muitakin vikoja löytyi. Mikä on ihan hyvä, ennen kuin pitemmälle ajomatkalle lähden. Minullahan on karttani varoittava kuvio Mars neliö Jupiter, joka jo sinänsä varoittaa liiallisesta luottamuksesta esim. liikenteessä. 

Jäin miettimään elämää muutenkin. Tätä vanhaa taloa, sen moninaista työtä. Ystävä, saman ikäinen, muutti juuri mukavempiin olosuhteisiin kaupunkiin. En vielä ole siihen valmis. Mutta yhden elämääni helpottavan ja joustavan toimen tein. Peruutin mielessäni kolmannen Ruusutarina-kirjasen teon ensi talvena. Se saa vielä odottaa. Ensi kesänähän vasta näen miten kanadalaiset ja ranskalaiset ruusut käyttäytyvät, aihe, josta kertoisin kolmannessa kirjassa. Punaisena lankana siinä olisi se, miten ruusu hoitaa ihmistä. Ja siihenkin tarvitsen enemmän työskentelyä fyysisellä tasolla. Viime kesän ruusumarmeladi ja ruusuöljy ei oikein onnistunut. 

Olen hyvilläni tästä joustosta ja kiitän Saturnusta. Se onkin tällä hetkellä 2 astetta Kaurista, joten ihan hyvä tarkkailla vähän yleisestikin taakkoja, mitä ottaa kannettavakseen. Tartteeko kaikkea kantaa? Mitä voi riisua pois? Ja hyvällä syyllä, kun Saturnus on saapunut 2. huoneeseenikin, lähimmän omaisuuteni ja luonnon lahjojen alueelle. Miten hoidan kehoani, joka on jo kaksi viikkoa lojunut influenssan kourissa? Miten käytän luontaisia lahjojani? Miten hoidan talouteni, rahavarat, arkiympyräni? 

Saturnus on saapunut hyvään paikkaan, omille energioilleen Kauriiseen. Nyt jos koskaan pitää auto, arkiolosuhteet ja itsen jaksaminen laittaa kuntoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!