tiistai 2. heinäkuuta 2013

Saturnus säyseänä veräjämiehenä!

Sittenkin selvisin jurraavasta olotilasta, vaikka en saanutkaan pihamaatani leikatuksi. Niin märkää on ollut.

Vihdoinkin kulkurisieluni pääsee hengittämään, hypähtelemään ja hihkumaan maantielle auton rattiin! Sain kissoille ja ruusuilleni hoitajan ja kotimiehen.

Saturnus päästi minut nyt pälkähästä. Jotenkin koen kuin olisi verho vedetty syrjään tai harsot silmiltä. Maailma näyttää avartuvan.


Mars on sekstiilissä Saturnukseen ja lupailee silmäniskun kera suurta lämpöä ja luottamusta kosmisen suunnitelman mukaisia velvoitteita ja sitoumuksia kohtaan.  "Kohtaat näillä alueilla odottamatonta menestystä ja saat sydäntäsi lämmittävää kannustusta sekä henkisellä että aineellisella tasolla. Tämän jakson aikana sinua palkitaan oikeista valinnoista ja oikeasta ajankäytöstä ansioittesi mukaan."

Tuosta tulee melkein mieleen se lämmin katse, jonka sain vanhalta ystävältä ja joka vieläkin lämmittää. Silmät puhuvat sielujen kielellä.
Juuri nyt kun Jupiter on yhtymässä Merkuriukseeni, Venukseeni ja Aurinkooni, sopii joukkoon kamalan hyvin Saturnuksen avautuva kolmio Auringolle!! Ihan kuin se olisi portinvartija avaamassa minulle tietä hattu kädessä ja kumartamassa syvään. Hän lausuu mm. näin:

"Voit myös käyttää tätä aikaa tietoisesti hyväksesi keskittymällä rohkeasti sellaisiin touhuihin, joista voit sanoa nauttivasi koko sydämestäsi, sillä yhtä hyvää jaksoa konkreettiselle kehitystyölle ei aivan tuotapikaa liene odotettavissa. Vaikka perinteinen kasvatuksemme yrittää muuta väittää niin henkinen elämäntehtävämme ei koskaan aseta kenenkään muun elämää omamme edelle ja siksi ainoa johtolanka oman tehtäväsi suorittamiseen löytyy vain sinun tarpeistasi ja haluistasi. Se mikä on tärkeää sinulle on tärkeää myös ympärilläsi olevan maailman kehittymiselle ja kasvamiselle."

Kyllä! Ruusut ja puutarhat ovat tärkeitä tämän ajan ihmisille! Pienet keitaat istahtaa! Nautin yksin matkaamisestani, vaikka mieluummin sen jalan tekisin ja yksinkertaisen nyytin kanssa. Kummasti auton peräkontti täyttyy tavaroista. Miten se nyytti riitti ennen? Ja mitähän siellä oli? Leivänkannikka? Toiset jalkarätit? Taikakalu? 

1 kommentti:

  1. Kuinka hyvin tuo kaikki on pitänyt paikkaansa, tai sitten olen tietoisesti toiminut mahdollisuuksieni pohjalta.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!