maanantai 22. tammikuuta 2018

Mars Skorpioni- Ascendentissa vastassa Härkä- Descendenttiä

On se aika. Mars yhtymässä Skorpioni Ascendenttiini. Siinä missä "nousin elämään". Tuon sanonnan löysin pienen poikani mietteenä paperilappusesta, johon hän oli ensimmäisiä kirjoituksiaan hatarasti, mutta niin viisaasti laittanut: "En tiennytkään, kun nousin elämään, että tämä maailma on niin suuri".
Hänelläkin on Nousu Skorpionissa.

Pähkäilin samaa yhtymää viisi vuotta sitten tällä sivulla. Miten tuntuu, että olen ollut silloin viisaampi, ainakin analysoivampi? 

Nyt kun Saturnuskin on tuolla Kauriissa, tulee tunne, että Mars on agressiivisempi, lyö minua lujasti.  Hallitseva planeetta Plutokin on Kauriissa. Ehkä senkin vuoksi tuntuu siltä, että kaikkea vanhaa luettaessa löydän itseni taantumustilasta. Ja minunhan pitäisi kasvaa. Pelkään että olen lillunut jossakin itsetyytyväisyydessä. Minua on vähän pakko kurittaa nyt. 

Maailma ympärillä on nyt tosi jäässä. Pakkasasteita mittarissa tänään -28. Olenko minäkin jäässä, kohmettunut? Ei, vaan toimintani kulkee enemmän alitajuisessa maailmassa, sen jään alla. Jos viitsisin kaiken kertoa, niin sen ymmärtäisi. 


Varmasti joku astrologi on sanonut, että kaikkien planeettojen yhtymät Nousumerkin kohdalla pitäisi tarkistaa. Pitäisi tarkistaa elämän tila, missä mennään ja minne suunta! Mistä kumpuaa tietoisuus arkeen? Nousumerkki eli Ascendentti on tarkistusasema. Samoin kun tuli auto tarkistettua (mikä muuten ei mennyt läpi), pitää tarkistaa muutakin. Olen jo vähän huolestunut talon savupiipuista. Jos ei nokikolaria näy, pitää soitella perään.
Samoin oma tilanne. Sairastin juuri kunnon influenssan ja aivoni ovat ainakin saaneet lepoa. Mutta miten on muu kunto? Olisi hyvä käydä vähän verikokeissa.

Huomasin ihanan ilmiön tuosta oppositio Descendentissä Härässä. Minulla on nimittäin eräs kirjallinen työ alla, jota Härkä-ystäväni on avittamassa, kritisoimassa, korjailemassa, välillä huutia antaen, välillä kohottaen. En ole ennen ajatellut, mitä Härkä-energia vaikuttaa oppositiollaan Nousumerkin yhtymiin. Härän energia on tässä vakauttavaa, antaa turvaa, luotettavuutta. Kuinka tarpeen se onkaan juuri nyt!  En ole aikaisemmin huomioinnut tätä. En sitä, että näissä yhtymissä kannattaa kääntyä Härkä-energian puoleen, jos on mahdollista. Kiitos Härkä!

Elämän kulku on ihmeellistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!