lauantai 15. heinäkuuta 2017

Pettynyt transiittien lupauksiin...

Onpas vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin. 

Puran tänne vähän tuntojani. Tätä blogiani ei yleensä paljoakaan lueta. Ja muutenkin olen tänne purkanut syvimpiä juttujani astrologian piilossa. 

Voisin sanoa, että niin hyviä kuin transiittini ovatkin olleet ja kauniita lupauksia kesälle toitottaneet, ei tämän hankalampaa kevätkesää ole vielä ollut. Meinasin jo kahvilanikin sulkea kokonaan. Vaan kun on tullut luvattua, niin siinä minä vähän hampaat irvissä kuljen ja touhuan.

Oikeastaan minulla on ollut riivatun kipiä tuo päkiä vasemmassa jalassa. Paljain jaloin on hyvä kulkea, mutta kun pitää kenkä jalkaan laittaa, on kuin piikinkin sinne laittaisi. Ja yöt ovat viheliäisiä, kun suonta vetää, vaikka kuinka venyttelen ja laitan yrttejä. Huono yöuni vie voimat myös. Viimeistään ensi viikolla taidan ottaa kortisonipiikin, kun mikään ei auta. Ainakin nyt ymmärrän, miten paljon kipuilu väsyttää ja vie energiaa. On vain vähän vaikea uskoa sitä! Sitä, että vanhuus tuo vaivoja. 


Ja muutenkin tuntuu, että kaikki menee vähän jäyhästi eteenpäin.

Paitsi ruusut!! Kai ne tuntevat kipuiluni ja matalan mieleni, kun kukkivat pursuen ja tuoksuen melkein yli äyräittensä. Yrittävät hoitaa minua.

Mutta astrologiaan en ole jaksanut paneutua. Se on tuntunut juuri nyt turhauttavalta. 

Mitä lupaili Pluton kolmio Mars? Pelkkää hyvääkö? 

Mitä lupaili Jupiterin yhtymä Mc?

Mitä Marsin yhtymä minun Stelliumiini (Uranus, Merkurius, Venus ja Aurinko)?

Ja mm. näin sanoo Tanhuan Saturnus yhtymä Jupiter tälle ajalle:

Mikään laajentuminen ja kehitys ei vastaa tarkoitustaan ellei se tapahdu oikeissa puitteissa. Juuri nyt sinun elämässäsi on menossa aika, jolloin kaikki ulkoiset tekijät ovat täsmälleen oikeilla paikoilla henkilökohtaisen menestystarinasi toteuttamiselle. Joillekin yrityksille ja projekteille on olemassa selvä sosiaalinen tilaus, jolloin toimintaa leimaa alusta alkaen hyvä henki ja innostuneisuus. Sinulla on siis tilaisuus hypätä tällaiseen kelkkaan ja päästä nyt oikein toden teolla nauttimaan työsi hedelmistä. Vaikka menestys kohdistuu suurempaan kokonaisuuteen ei kukaan pysty kiistämään sinun osuuttasi jaettavana olevasta potista. Tämä on loistava aika esimerkiksi oman yritystoiminnan tai jonkun muun henkilökohtaisen projektin käynnistämiselle, joten vauhdilla vain toteuttamaan kaikkia mieleesi juolahtavia ideoita, sillä ellet sinä ota ensimmäistä askelta ei sitä tule puolestasi tekemään kukaan muukaan oli aika sitten kuinka otollinen hyvänsä.

Katin kontit!!

Oikeastaan ovelastihan nämä transiitit kertovat myös sen, että jos vastoinkäymisiä on ja kaikki tuntuu tervalta, on syytä katsoa, onko sellainen tekeminen ja oleminen enää tärkeää. Olen pitänyt kesäkahvilaani ja puutarhaani auki jo viisi mukavaa vuotta. Ei se ennen näin tervalta ole tuntunut...Mihin siis on joutunut sen ilo? Olen tutkinut ja kasvattanut ruusuja jo viisi vuotta, aina yhtä suurella innolla. Eikö se kaikki ole muka minun tahtoni ja sydämeni vastaavaa askartelua. Voiko mukavempaa aamukävelyä tehdä kuin ruusujen pariin tarhapolkuja kulkien kissojeni kanssa? Mikä ilo on jakaa riemu ensimmäisen auenneen ruusun kanssa joka pensaassa!

Mikä mättää? 

Muoks!! Huomasin, että olin nimennyt prog.karttani Ap-kartaksi, joten joudun tarkkailemaan Ap-karttaani uusiksi.

Oikealla kartallani on Asc Neityessä, eli oman terveyden tarkkailevassa energiassa. Samoinhan minulla on edelleen progressiivinen Neitsyt-Kuukin. Niinpä! Koska MC:ni on kuitenkin Kaksosten vilkkaassa kanssakäymisessä ja IC eli kodin akseli vauhdikkaasti Jousimiehessä, en voi vielä ihan lopettaa kahvilaani. En senkään vuoksi, että aion kirjoittaa talven aikana kolmannen ruusukirjani. Mutta... muiden menojen (juhlien) vuoksi avaan sen vasta heinäkuussa, enkä sitä kuuta pitempää pidäkään auki. Helpottaa jo sekin. Mutta edelleen Skorpioni-energia vaikuttaa tuolla läheisten 3.huoneessa.  Ihanaa oli saada siskokin tänne pitkästä aikaa! Skorpionienergia on syvälle luotaavaa tunteilua lähestyvän vanhuuden olotilassa ja lapsuuden muistojen kätköissä. Sellainen yhteinen alkaa korostua tietyssä iässä. Aion ja aion, koska ja koska, on aika kirpakoita sanontoja!

Kheiron taas on Ap-kartallani juuri tuolla vuorovaikutushuoneessa 7 ja voisi ilmentää väsymystä palvella enää asiakkaita. Auringon huoneessa 10 Ravussa on mukava pari Marsista ja Merkuriuksesta, joten jonkinlaista julkista tiedottamista en vielä voi jättää, en siis blogejanikaan.

En anna periksi. Mutta rauhallisesti. Tarttee hiljentyä ihmisten kanssa heitä kuulemaan... Muistan sanonnan, että jokaisella vastaantulijalla voi olla juuri se tärkeä viesti, jota sisimmässäsi kaipaat. 

Toivon kauniimpaa ja lämpimämpää loppukesää sekä hyvää mieltä kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Oman terveyden tarkkailu tulee esille vaikkapa silloin, kun kantapäissä alkaa tuntua. Itselläni kantapäät oli ensimmäinen, johon kiinnitin huomioni. Sen jälkeen alkoi innostus lopahtaa äkkiä asioista, jotka oli aikansa eläneitä. :) marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja! Tuo näköjään pitää paikkansa. Ei pidä tehdä niitä askeleita, jotka alkavat tuntua raskailta.

      Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!